Lactosevrij eetdagboek week 24

Maandag 10-06-19:
Vandaag was het Pinksteren, en vrienden kwamen hier bbqen. Mmm, het was zo lekker. Ik maakte de pastasalade en de Italiaanse salade en bakte stokbrood af. En ik maakte de tapenade. We hadden het vlees bij Gelders vlees besteld, zo lekker. En wat hebben de mannen goed gebakken zeg.

Dinsdag 11-06-19:
Vanavond was ik alleen met het avondeten. Ik had heerlijk rösti gebakken in de koekenpan met een beetje olijfolie. Daarbij had ik courgette gebakken (zo lekker). En we hadden nog een biefstukspies en kippenspies over van de bbq. Lekker maaltje hoor.

Woensdag 12-06-19:
Er zat nog een heerlijk portie lactosevrije tagliatelle in de diepvries. Wat kroepoek erbij en een eitje en smullen maar. Ik had er ook tahin bij geserveerd.

Donderdag 13-06-19:
Heerlijke rijst met ketjap gemaakt vandaag. Het recept heb ik gekregen van Rebecca. Ik had alleen iets teveel rijst gebruikt. Dus heb ik het recept Zaterdag nog een keer voor mijn ouders gemaakt. En hij was nu nog lekkerder! Heb jij ook een lekker lactosevrij recept? Stuur het naar me op!

Vrijdag 14-06-19:
Ik maakte toch wel de aller lekkerste tomatensoep vind ik zelf. Het is een heel werk voor maar een litertje soep (wat hier altijd zo op is, mijn ouders smullen er ook van mee). Maar wel echt een aanradertje! Dus heb je een keer wat meer tijd, maak deze lactosevrije soep eens.

tomatensoep

Zaterdag 15-06-19:
Vandaag aten we nog de restjes van Donderdag. Ik heb er een eitje bij gebakken en we hebben weer heerlijk zitten smullen.

Zondag 16-06-19:
Vanavond hebben mijn schoonouders heerlijk chinees meegenomen. Ik heb lekker zitten smullen van de nasi met ei en ham. En ik had er een beetje satésaus bij gegeten. Vraag altijd na bij jou chinees wat er lactosevrij is.