Over mij

Hallo! Ik ben Corine Dekker, welkom op mijn website!
Ik ben 30 jaar en ben sinds Augustus 2014 getrouwd. Ik werk thuis, we hebben hier een kleine kas met vaste planten. Waar ik veel uurtjes in door breng. Snoeien, water geven, over potten en onkruid wieden. En we hebben ’s winters wilgenkatjes die we naar de veiling brengen. Sinds kort heb ik er ook een klein moestuintje bij met komkommers, courgette, aardbeien, frambozen, bieslook, rabarber en wortel. En ik vind het super leuk om te doen. Ik ben vaak in m’n oude kloffie aan de gang. Heerlijk vind ik dat. Voor de rest help ik mijn moeder met het huishouden en mijn vader met klusjes voor zijn bedrijf. In m’n pauze’s en in de avond uurtjes probeer ik zoveel mogelijk tijd aan de website te besteden. Heerlijk om een nuttige hobby te hebben. Mijn man heeft me geholpen om deze website op te richten met regelmatig advies van mijn zwager (die werkt in de webdesign).

Zes jaar geleden kwam ik erachter dat ik een lactose-intolerantie had. Ik had al een half jaar buikpijn en ik was gauw moe en wist niet waar het vandaan kwam. Maar toen kreeg ik plotseling een niersteenaanval. Dus zo kwam ik ook in het ziekenhuis terecht en omdat mijn buikpijn niet over ging ben ik door verwezen naar een internist. Daar moest ik de waterstof ademtest doen en zo ben ik erachter gekomen dat ik een lactose-intolerantie had.

Het was een hele zoektocht, maar door veel te googelen en verpakkingen te lezen vond ik er na een paar maanden mijn weg wel in. Ik wil je graag mee op weg helpen, je vind hier de aller lekkerste lactosearme en lactosevrije recepten, tips voor lactosevrije producten en allerlei weetjes rondom een lactose-intolerantie. We laten je zien dat je zeker nog wel onbezorgd kan genieten, ook al kun je geen lactose verdragen.

PS: Sinds het begin van 2017 werd ik weer moe, lusteloos, misselijk en had weer veel buikpijn. Na een lange weg ben ik erachter gekomen dat ik ook een fructose-intolerantie heb en gevoelig ben voor tarwe en eigeel en ik volg het fodmapdieet. Ik ga vanaf nu vermelden bij de recepten of het fructosevrij is. Voor de rest wil ik hoofdzakelijk dat deze website voor mensen met een lactose-intolerantie blijft. Want dat ik miste ik zo erg toen ik dit allemaal nog niet wist. Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd. En als je hier ook mee te maken hebt en erg zoekende bent, mag je altijd contact met me opnemen via het contact van de website of via social media. 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *