Contact

Hi,

Super leuk dat je mijn site lactosevrijeten bezoekt. Ik hoop dat je ik je een beetje op weg kan helpen om om te gaan met een lactose-intolerantie. Want vooral op het begin is het erg zoeken met wat je allemaal wel en wat je niet mag. Zodra je eenmaal weet wat je wel en niet kunt verdragen gaat het je steeds makkelijker af dat verzeker ik je. Niet alleen het zoeken naar lactosevrije producten in de supermarkt maar ook het koken zal je beter af gaan. En ik hou je natuurlijk altijd op de hoogte als er nieuwe lactosevrije prodcuten op de markt komen. En ik probeer minstens 2 keer in de week een nieuw recept te plaatsen. En af en toe komt er een persoonlijke blog voorbij of een interview met iemand die ook een lactose-intolerantie heeft. Noem het maar op, hier vind je al je vragen.

Via dit formulier kun je makkelijk contact met mij opnemen. Heb je bijvoorbeeld toch nog vragen? Of misschien heb je een lactosevrij recept voor me? Of een lekkere tip voor een lactosevrij product.
Maar misschien zie je een samenwerking wel zitten? Het kan vanalles zijn, laat snel een berichtje achter en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op. 

Groetjes Corine