Vegan pizza Lidl lactosevrij

De tip voor de vegan pizza Bruschetta zag ik voorbij komen op instagram. Dus ik besloot ook eens bij de Lidl op zoek te gaan. Ik was helemaal blij dat ik de pizza’s had gevonden. Hieronder meer informatie over deze lekkere lactosevrije pizza’s. De foto van de pizza Bruschetta mocht ik gebruiken van Sandra. Ze zijn tijdelijk in het assortiment hopelijk zijn ze nog een tijdje verkrijgbaar.

Verdura:
Verkrijgbaar: bij de Lidl.
Prijs: €1,99
Ingrediënten: Tarwebloem, 20% gehakte tomaten, 18% spinazie, water, 12,8% cherrytomaat, 7,7% champignon, margarine (BE: plantaardige vetbereiding) (koolzaadolie, plantaardige vetten in wisselende verhoudingen (shea, kokos), water, emulgatoren: lecithinen (zonnebloem), mono-en diglyceriden van vetzuren*; zout, voedingszuur:citroenzuur), koolzaadolie, suiker, zout, gist oregano, gedroogde tarwezuurdesem, gerstemoutmeel, geroosterd moutmeel (tarwe, gerst), knoflookgranulaat, uipoeder, gemodificeerd zetmeel (aardappel). *van plantaardige oorsprong.
Kan sporen van soja, selderij, mosterd en sesamzaad bevatten.

Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht. Haal de diepgevroren pizza uit de diepvries en verwijder de verpakkingsfolie. Plaats de pizza op het rooster in het midden van de oven en bak af. De pizza naar wens licht bakken in 10-12 minuten of knapperig bruin in 12-15 minuten. De pizza is klaar om te serveren als de bodem licht-tot donkerbruin is.


Bruschetta:
Verkrijgbaar: bij de Lidl
Prijs: €1,99
Ingrediënten:
Tarwebloem, 26% gehakte tomaten, 17,1% tomatenblokjes, water, 5,8% ui, 5,7% halfgedroogde tomaten, margarine  (BE plantaardige vetbereiding) (koolzaadolie, plantaardige vetten (shea, kokos), water, emulgatoren: lecithinen (zonnebloem), mono- en diglyceriden van vetzuren; zout, voedingszuur:citroenzuur), koolzaadolie, gist, suiker, zout, gedroogde tarwezuurdesem, 0,1% uipoeder, knoflookgranulaat, gerstemoutextract, zwarte peper, 0,2% basilicum, 0,002% oregano, geroosterd moutmeel (tarwe, gerst), wortelpoeder, citroensapconcentraat, gemodificeerd zetmeel (aardappel). van plantaardige oorsprong.
Kan sporen van soja, selderij, mosterd en sesamzaad bevatten.

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht. Haal de diepgevroren pizza uit de diepvries en verwijder de verpakkingsfolie. Plaats de pizza op het rooster in het midden van de oven en bak af.
De pizza naar wens licht bakken in 10-12 minuten of knapperig bruin in 12-15 minuten. De pizza is klaar om te serveren als de bodem licht-tot donkerbruin is.


Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond. En hopelijk heeft jou Lidl ze ook. Ideaal voor een avond als je even geen zin hebt om lang in de keuken te staan en toch wat lekkers op tafel wilt zetten.