Dit recept is voor 1 persoon maar je kunt het heel gemakkelijk verdubbelen.
Dit is weer zo'n fantastisch familie recept. Panneke prut oftewel een pannetje met van alles wat maakte mijn oma al. Als wij tomaten over hebben vragen we altijd lief aan mijn moeder of ze het weer wilt maken.
Dat is zo lekker voor op brood, dus wil je een gezonde lunch maken en geen idee wat? Dan is dit een leuke tip. Kijk voor de verschillende soorten lactosevrije brood in de blog van lactosevrije producten, de link hiervan vind je onderaan dit recept.
Ik heb het recept zelf nu ook en omdat ik op mezelf woon ik maak ik het hier nu ook regelmatig voor voorbij de lunch op mijn zelfgebakken speltbrood.
*Fructosearm: Gebruik het groen van de lente-ui en gebruik geen ui. En kijk uit met de hoeveelheid peper. En kijk voor jezelf hoeveel tomaten je verdragen kan.
Snij de uien/ lente ui in kleine stukjes.
Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan.
En bak de ui/ lente ui ongeveer 5 minuten.
Snij ondertussen de tomaten in stukken. Voeg de tomaten bij de uien. En bak 5 minuten mee.
Voeg het ei toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de kaas toe en blijf goed roeren.
Als laatste breng je het met zout en peper op smaak.
Jammie, dat wordt smullen!
Ingredienten
Stappen
Snij de uien/ lente ui in kleine stukjes.
Doe een scheutje olijfolie in de koekenpan.
En bak de ui/ lente ui ongeveer 5 minuten.
Snij ondertussen de tomaten in stukken. Voeg de tomaten bij de uien. En bak 5 minuten mee.
Voeg het ei toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de kaas toe en blijf goed roeren.
Als laatste breng je het met zout en peper op smaak.
Jammie, dat wordt smullen!