Lactosevrij eetdagboek week 14

Maandag 01-04-19:
Vanavond aten wij gepofte aardappels met gepaneerde kiphaasjes (Aldi) en snijboontjes uit de diepvries (ruim 15 minuten gekookt). Jammie, een heerlijk maaltje voor de Maandag.

Dinsdag 02-04-19 en Woensdag 03-04-19:
Het was weer hoog tijd voor deze heerlijke lactosevrije preistamppot. Er lag nog een prei in de schuur en die moest nodig op dus bedacht ik dat ik deze stamppot wel weer eens kon maken! Mijn man houdt nooit zoveel van prei maar deze stamppot kan hij gelukkig wel waarderen. En daarbij maakte ik de heerlijkste gehaktballetjes.

Donderdag 04-04-19 en Vrijdag 05-04-19:
Deze heerlijke tagliatelle met gehakt heb ik ook weer eens gemaakt, dus dat betekend dat hij binnenkort ook weer online komt. Dit was echt veel te lang geleden, een beetje lactosevrije sat├ęsaus en een eitje erbij en smullen maar!

Zaterdag 06-04-19:
Vanmiddag ben ik bij een vriendin wezen bakken. We hebben heerlijke lactosevrije lava cakejes gebakken en normale cakejes in leuke vormen. Daarna hebben we aardappelblokjes gegeten, daarbij worteltjes gekookt en zelf hamburgers gemaakt. Ze had een super handige vorm waar je hamburgers mee kon maken van gehakt. En lekker dat ze waren!

Zondag 07-04-19:
Wat een heerlijke zonnige dag vandaag, hier stond alleen nog wel een aardig windje. Maar in de zon was het heerlijk. Vanmorgen zijn we even naar de opa van mijn man geweest en daarna zijn we even langs de Mc Donalds gereden. Ik genoot van een heerlijke Mc chicken. Zo lekker en ’s avonds brachten mijn schoonouders een heerlijke pizza van Domino’s mee. De ene helft was belegd met ham, oregano, lente-ui en vegan kaas en de andere helft met peperoni, champignons en vegan kaas. Heerlijk! En morgen gaan we weer op de gezonde tour haha!