Simply chocolate lactosevrij

Deze Simply chocolate kwam ik tegen op Instagram bij Basishome. Er waren 3 soorten lactosevrij dus deze moest ik natuurlijk even testen. Ik heb ze alle drie bij de glutenvrijemarkt.com besteld. Let op de rest van de chocolade bevat lactose.

Wat heb ik zitten smullen van deze chocola zeg. Ik vond die met marsepein het lekkerst, er zit een heerlijke marsepein vulling in van binnen. En daarna de gezouten met amandel. Nog nooit ergens gevonden en zo lekker! En die met kokos is ook erg lekker maar die heb ik al wel eerder zoiets op. De Simply chocolate repen zijn €1,99 per reep.

Ik hoop dat ik ze nog eens tegenkom ergens in de winkel want dan grijp je makkelijk zo’n reep mee. En ik bestel weer op glutenvrijemarkt.com wanneer ik meer producten nodig heb, ik ga niet alleen een bestelling voor die 3 repen plaatsen natuurlijk haha. Maar het is een echte aanrader.

Wil jij ze ook testen? Doe dan nog snel mee met de winactie op facebook vandaag 10 April voor het laatst. Vanmiddag maken we de winnaar bekend.

Simply Chocolate Salty Fred Gezouten Amandel Donkere Chocolade:
Ingrediënten: Pure chocolade: (cacoamassa, suiker, cacoaboter). Amandel (11%), zout, emulgator: sojaecithine. Tenminste 60% cacoabestanddelen. Kan sporen bevatten van melk, hazelnoot en pinda’s bevatten.
Prijs: €1,99

Simply Chocolate Dark Marci met Marsepein en 60% Dark Chocolade:
Ingrediënten: Pure chocolade: (cacoamassa, suiker, cacoaboter). Amandel (11%), zout, emulgator: sojaecithine. Tenminste 60% cacoabestanddelen. Kan sporen bevatten van melk, hazelnoot en pinda’s bevatten.
Prijs: €1,99 

Simply Chocolate Dark Coco met 60% Dark Chocolade en Kokos:
Ingrediënten: Pure chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter), kokos (9%), emulgator: sojaecithine. Ten minste 60% cacaobestanddelen. Kan sporen bevatten van melk, amandelen, hazelnoten en pinda’s bevatten.
Prijs: €1,99 

Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond.
Liefs Corine