Eetdagboek week 36:

Maandag 03-09-18 en Dinsdag 04-09-18:
Ik had een krop andijvie van mijn oom en tante gehad. En daar heb ik een heerlijke andijviestamppot van gemaakt. Mmm, lekker met stukjes walnoot en spekjes. Ik denk dat de andijviestamppot wel één van de meeste recepten van de site is die je tegenkomt in mijn eetdagboek. Wij vinden het zo lekker, en het is ook nog eens gezond. 

Woensdag 05-09-18:
Vanavond aten we tagliatelle met gekookte kip en paprika en lente ui. Met een beetje sojasaus. Het was lekker, maar niet super. Dus hiervan ga ik het recept niet delen met jullie. Volgende keer beter hè hihi.

Donderdag 06-09-18:
Vanavond was ik alleen, en heb een heerlijk frietje met een braadworst besteld bij onze cafetaria in het dorp. Ideaal toch?

Vrijdag 07-09-18:
Voor mijn mannetje en vader had ik pulled pork van de Lidl klaar gemaakt in de oven, deze is lactosevrij maar door de hoeveelheid kruiden kon ik het niet verdragen. Dus heb ik voor mezelf een lekkere moot zalm gebakken in olijfolie. Erbij had ik aardappel twisters in de airfryer krokant gebakken en wat kant en klare sla van de Jumbo erbij geserveerd. En zo hadden wij weer een heerlijk maaltje.

Zaterdag 08-09-18:
Vandaag was mijn achternichtje weer op visite en we hebben veel werk verricht vandaag. Tussen de middag had ik snel wat wafels gemaakt. We hadden ook nog een heerlijke brownie gebakken maar deze was helaas mislukt. ’s Avonds hebben we de spelt pizza tante Fanny belegd rundersalami, kaas (koolhydraten en suikers op 0) champignons, lente-ui en Italiaanse kruiden. Mmm, super makkelijk en o zo lekker.

Zondag 09-09-18:
Vandaag zijn we gezellig even bij mijn man zijn oma langs geweest. En m’n mannetje kwam op het geniale idee om eens lekker te gaan lunchen bij de 3 Zussen in Meteren. Het was ook zulk mooi weer. Zijn vader is ook gezellig mee gegaan. Ik had een heerlijke tomatensoep zonder room en met frietjes besteld. Genieten!! ’s Avonds hebben we een makkelijke tosti op, ik bak sinds kort zelf brood, en dat bevalt me enorm goed. Er zijn gelukkig veel lactosevrije broden te koop, alleen vanwege mijn fructose-intolerantie wordt dat moeilijker. 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *