Eetdagboek week 37

Maandag 10-09-18:
Vanavond aten we weer deze heerlijke gepofte aardappel. Zo simpel om te maken, even schoon borstelen onder de kraan. Droog deppen met keukenrol, en pak hem in aluminiumfolie. En zet een uur in de oven. Binnenkort het hele recept ook met de lactosearme roomkaasvulling. Jummy! We aten er gewokte verse spinazie bij met pijnboompitjes en worstjes van de slager.

eetdagboek

Dinsdag 11-09-18:
Vanavond hadden we nog een gepofte aardappel van gister, deze heb ik even snel opgewarmd in de magnetron. En ik had er een potje erwten met wortels bij warm gemaakt. en heerlijke vissticks van het Jumbomerk gebakken in de airfryer. De aller lekkerste! 

Woensdag 12-09-18 en Donderdag 13-09-18:
Vanavond hebben we heerlijke zelfgemaakte risotto gegeten. Omdat ik niet op lactosevrijeten.nl kon komen, heb ik maar een zelfde soort recept gezocht op lassie.nl. Ik had de boter vervangen door wajang en de paddenstoelen door gewone champignons. Gebruik de kaas die je hebben kan. 

Vrijdag 14-09-18:
Vanavond aten we vooraf tomatensoep uit de diepvries (binnenkort komt het recept) en we aten deze heerlijke afbak speltbroodjes van de Albert Heijn met gekruide kip, satésaus (zelfgemaakt of koop Remia) en met wat sla. Heerlijk! 

Zaterdag 15-09-18:
We hadden 2 verjaardagen, en die waren vlak bij elkaar. En mijn vriendin had heerlijk gekookt. Ik had gevraagd of ze het erg vond als ik zelf mijn eigen salade mee nam en dat vond ze niet omdat ik ook een fructose-intolerantie is het voor een ander bijna niet te doen. Dus zo gezegd, zo gedaan. De heerlijkste pasta salade (staat ook op de site). Ze had hem zelf ook gemaakt, zo leuk! 

Zondag 16-09-18:
Ik had echt geen zin om te koken, ik had zelf nog wat pasta salade dus vond het wel best. Maar mijn mannetje lust deze niet. Dus is hij zelf aan de slag gegaan. Hij had voor zichzelf kip gebakken met satésaus, zijn lievelings hihi.

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *