Eetdagboek week 34

Maandag 20-08-18:
Heerlijke FUSILLISALADE gegeten. Deze had mijn schoonzusje voor me gemaakt. Deze blijft zo lekker.

Dinsdag 21-08-18:
Vanmorgen zijn we voor een paar nachtjes weg vertrokken naar Limburg. ’s Middags hebben we genoten van een heerlijke cappuccino. En deze kon ik gewoon drinken zonder lactase pilletjes want ik had de Dicolact once-a-day weer ingenomen. Deze kan je bestellen bij disolut.com. Zo fijn voor op vakantie. ’s Avonds hebben we verrukkelijk gegeten bij ons hotel Slenaken Vallei. Voorgerecht een tomatensoepje en als hoofdgerecht had ik een heerlijke risotto met groente, en als toetje? Een lekker theetje.

Woensdag 22-08-18:
We zaten vlakbij Valkenburg, dus zijn we daarheen gereden. Blijft een super gezellig stadje Zomers en ’s Winters. We hebben bij ‘Le Bistro’ gegeten. Ik had een heerlijke zalm met frietjes besteld.

Donderdag 23-08-18:
We zijn ’s middags naar de Sint Pietersberg gereden in Maastricht. En hebben er 2 tours gedaan. We zijn in het fort en de grotten geweest met een gids. Was erg leuk. Maar dat betekende wel dat we pas om half3 aan onze lunch begonnen. Ik had een heerlijke nachoschotel besteld. Was heerlijk (geef altijd aan dat je een lactose-intolernatie hebt, dat hoefde ik nu dus niet te doen). En ’s avonds waren we weer thuis, en hadden wij helemaal geen honger meer haha. Helaas geen foto gemaakt. 

Vrijdag 24-08-18:
Vanavond hebben we weer thuis gegeten. Ik had een lekkere Tilapia gebakken in plantaardige vloeibare boter. En we hadden er erwten met wortel uit een potje en zoete aardappelfrietjes van Aviko bij warm gemaakt.

Zaterdag 25-08-18:
Mijn mannetje had zin in biefstuk, en omdat ik zwanger ben kun je mij nu niet blij maken met biefstuk. Want ik vind het medium het lekkerst. Dus had ik voor mezelf een lekkere verse zalmmoot uitgezocht. We hadden er zelf gemaakte verse friet bij gegeten. Binnenkort online. En we hadden er nog wat sperziebonen bij gekookt.

Zondag 26-08-18:
Vanavond zijn we chinees wezen eten bij mijn schoonouders. Ik had heerlijk nasi gegeten, vraag altijd even na bij je chinees wat er lactosevrij is. Mijn schoonmoeder had Tjap tjoy besteld, en deze was lactosevrij. Stukjes kip en groente in bouillon. Echte aanrader. Helaas wederom vergeten een foto te maken. 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *