Wiloco chocoladeletters Melk en Puur – lactose-en glutenvrij

Deze heerlijke lactose-en glutenvrije chocoladeletters van Wiloco kun je bestellen bij PuurMieke.nl en ze zijn ook biologisch, vegan en gezoet met kokosbloesemsuiker. Ik kreeg maar liefst 6 van deze lekkertjes op gestuurd via de post. Wat een feest! 4 om te verloten en ik mocht er zelf ook 2 houden en uit proberen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Ik was erg benieuwd wat we nu samen weg gingen geven. Dus al snel begon ik aan de lactosevrije chocoladeletters.

En al gauw wist ik ook welke mijn favoriet was. De tropisch bruine, mmm. Terwijl ik normaal helemaal niet van melk chocolade hou haha. Daar heb ik natuurlijk hartstikke geluk mee want pure chocola mag vaak wel en melk niet. Maar de tropisch zwarte is ook heel erg lekker hoor, die is net wat minder zoet.

Ze smaken natuurlijk wel anders dan normale chocoladeletters uit de supermarkt dat komt doordat de chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35). Het is rijk aan o.a. B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium.

Deze smaakt iets milder dan suiker. Kokosbloesemsuiker is gezonder dan gewone suiker. En aan de Tropisch bruine chocoladeletter is ook niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop aan toegevoegd.

Doe jij al met de winactie in samenwerking met Puurmieke? Lees deze blog eens dan kun je precies lezen hoe je kunt winnen.

Hopelijk vond je het weer een leuke blog. Volg je me ook al op facebook en instagram?