Pepernotenzakje winactie- Zoeteprintjes

Yeah, ik besta deze maand alweer 5 jaar. In al die jaren heb ik al heel veel informatie gedeeld met jullie, en dat blijf ik ook zeker nog doen. En om te vieren dat ik al zolang blog heb ik wat leuke samenwerkingen kunnen regelen. Ik heb al heel veel lactosevrije recepten van Rebecca mogen ontvangen. Dat vind ik zo ontzettend leuk, zo krijg ik ook weer nieuwe inspiratie. Je vindt een aantal recepten onderaan, wie weet staat er ook een lekkere tip voor jou tussen.

Hier in huize Dekker komen de recepten van Rebecca regelmatig voorbij. Lekker makkelijk en superlekker, daar hou ik van. Vrijdag maakte ik nog haar tomatensoep. Mmm! Na een tijdje kwam ik erachter dat zij graag achter de naaimachine zat en dat ze een eigen webshop had onder de naam Zoeteprintjes. Je shopt bij haar de leukste baby & kinder musthaves. Omdat ik nu net zo’n leeftijd heb bereikt dat we midden in een babyboom zitten, betekend ook dat ik graag bij haar bestel. Een superservice, en ook in de corona-tijd kan ze jou pakketje met unieke cadeaus bij iemand laten bezorgen wat natuurlijk superfijn is. Zo kan je de kersverse ouders toch laten weten dat je aan ze denkt. En voor ons zelf heb ik er ook al regelmatig wat besteld, ik ben niet alleen gek op de leuke armbandjes. Een super fijne mom bag voor aan de wandelwagen, bunny eucalyptus, tas met de naam van onze zoon en een aankleedkussen eucalyptus bestelde ik ook voor ons zelf.

Nu zal je denken wat heeft dit nou met lactosevrij eten te maken? Nou dat zal ik je vertellen, ik vond het erg leuk om met haar een samenwerking aan te gaan. En ze heeft ook superleuke pepernootzakjes voor de kids in haar assortiment, wat je kunt vullen met lactosevrij snoepgoed. Ook al zal er geen intocht zijn dit jaar, zijn deze toch super leuk als bijvoorbeeld een schoencadeautje die je dan zelf kan vullen. Heel persoonlijk met de eigen naam van je kind, nichtje of neefje. En deze kun jij winnen!! We geven er maar liefst 3 weg. Hopelijk is er volgend jaar wel weer een intocht, hier in het dorp zijn ze ook met iets leuks bezig als alternatief hoorde ik. Maar we maken er dit jaar gewoon thuis een leuk feestje van. De schoen zetten kan natuurlijk gelukkig wel gewoon doorgaan, toevallig heb ik ook de eerste schoencadeautjes al gekocht voor onze zoon. En of dat al niet genoeg is, ze geeft je ook de kans om alles met 10% korting te shoppen. Hoe gaaf is dat?

Wat moet je doen om kans te maken?:
Facebook:
Volg Lactosevrijeten en volg Zoeteprintjes. Like het bericht en laat de naam van je kind, nichtje of neefje achter onder de post. (1 zakje)
Instragram: Volg Lactosevrijeten en volg Zoeteprintjes. Like het bericht en laat de naam van je kind, nichtje of neefje achter onder de post. (2 zakjes)
Kortingscode: Feestjelactosevrijeten op Zoeteprintjes.nl.
De winactie loopt vanaf Zondag 1 November 2020 t/m Zondag 8 November. De kortingscode is ook deze hele week geldig, dus pak je kans op die 10% korting.


Lactosevrije recepten:
Hier een greep uit de lactosevrije recepten die Rebecca me toe stuurde:

Tomatensoep van Rebecca
Aardappelpannetje met sperziebonen
Salade met courgette en lactosevrije feta Apetina
Tagliatelle met spinazie en lactosevrije groene pesto
Gekruide rijst met cassave kroepoek
Surinaamse eiermie met kippenpootjes

Hopelijk vond je het weer een leuke blog, en heb je hem met veel plezier gelezen. En doe gauw mee met de winactie op facebook en instagram.