Eetdagboek week 2

Maandag 07-01-18 en Dinsdag 08-01-18:
Vanavond aten we deze heerlijke lactosevrije slastamppot weer. Mmm, deze blijft zo lekker. Helaas is dit niet zo’n mooie foto, we serveerde er nog een lekker worstje bij.

Woensdag 09-01-18:
Ik maakte deze lekkere lactosevrije lasagne weer. Dat was weer veel te lang geleden. We hebben er weer van gesmuld, wat we over hadden hebben in gevroren. Dat komt straks misschien nog wel van te pas als ik in mijn kraambed lig hihi.

Donderdag 10-01-18 en Vrijdag 11-01-18:
Nasi, dat was ook alweer zolang geleden. Dus besloot ik om deze ook maar eens te maken. We hadden chinese kool bij ons aan de dijk gekocht dus deze heb ik ook toegevoegd en dat was zo lekker. Deze komt hier zeker vaker op tafel. En ik maakte zelf satésaus van pindakaas, deze komt binnenkort ook weer online. Maar ik vergeet er telkens een goede foto van te nemen en dan is hij alweer op haha. Maar je kunt ook kant en klare van Remia, Hela, Jumbomerk gebruiken.

Zaterdag 12-01-18:
Ons lievelingseten, en ideaal voor een snelle hap in het weekend. We belegde het spelt pizzadeeg van Tante Fanny (0.01/100g) met links gezeefde tomaten, zelf geraspte kaas, shoarma, ham en Italiaanse kruiden. En rechts met roomkaas van Minusl, ham, champignons, zelf geraspte kaas en Italiaanse kruiden. Mmm, dat was weer smullen geblazen, en in een klein half uur stond het al op tafel.

Zondag 13-01-18:
Vanavond maakte ik weer eens de gele macaroni, echt en familierecept. Mijn oma maakte hem ook altijd. Het is zo simpel en het kost niet veel van je tijd. Deze keer heb ik wat rauwe lenteui erdoor gesneden. Dat maakte hem nog lekkerder vond ik. Aankomende week komt hij weer online.