MadeGood – Granola mini’s lactosevrij

Klein formaat, krachtige smaken. De granola mini’s zijn de perfecte snack voor elk moment waar zowel kinderen als volwassenen dol op zijn. Elke verpakking bevat een volledige portie verborgen groenten en vitamine A, C, D, E en B6. In broodtrommels en laptoptassen, granola mini’s zijn geweldig voor onderweg. Eerder schreef ik ook al een blog over de granolarepen, zoals het woord het al zegt deze zijn verpakt in repen en de granola mini’s zijn balletjes. Die je dus makkelijker over je ontbijt kan verdelen en ook deze balletjes zijn handig om tussendoor mee te snacken.

Over de granola repen was ik zeer te spreken en dat leidde naar nog een samenwerking met MadeGood. En daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik heb deze mini’s uitgedeeld aan familie en vrienden. En ook zij vinden ze heerlijk. En natuurlijk hebben we er zelf ook van gesmuld. Toevallig vanmorgen genoot ik nog van de chocolade banaan granola mini’s over mijn lactosevrije yoghurt samen met frambozen uit eigen tuin. Ook de granola mini’s zijn lactosevrij, glutenvrij, pindavrij en sojavrij.

MadeGood Foods:
MadeGood is begonnen om goede snacks te delen voor iedereen in het gezin, en ze zijn tegelijkertijd goed voor de wereld. Omdat snacken voor iedereen is, bakken ze MadeGood in een speciale notenvrije faciliteit. Al deze snacks zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, ze zijn biologisch en bevatten een portie groenten. De haver die ze gebruiken is afkomstig van een toonaangevende producent van pure, onbesmette, biologische, gecertificeerde glutenvrije haver via zijn Purity Protocol. Dit alles betekent dat deze snacks veilig en echt heerlijk zijn. En goed zijn voor iedereen.

Een geweldige smaak komt allemaal neer op kwaliteit, dus ze nemen dit zeer serieus. Bij MadeGood ondersteunen ze biologische boeren omdat ze geven om ingrediënten die gezond zijn om te eten.


Made Good Mixed Berry Granola Minis:
Made Good Mixed Berry Granola Minis zijn heerlijke, glutenvrije granola balletjes met een combinatie van haverzemelen, cranberry’s, frambozen en zoete bosbessen. De gemengde bessen geven de granola balletjes de smaak van een bessenkruimeltaart. Bovendien zitten de bessen boordevol antioxidanten. Ook bevatten de balletjes groenten-extracten die rijk zijn aan vitaminen. Daarnaast zorgen de haverzemelen voor een langdurig verzadigd gevoel.
Ingrediënten: Pure haver* (glutenvrij) (41%), zonnebloemolie*, rietsuiker*, agave nectar*, krenten* (8%), appels*, bruine rijst*, inuline*, veenbessen* (2,4%), appel sapconcentraat*, frambozen* (1,5%), tapiocameel*, plantaardig extractpoeder (0,4%) (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake-champignonpoeder, bosbessensmaak* (0,3%).


Made Good Chocolate Chip Granola Minis:
Made Good Chocolate Chip Granola Minis zijn heerlijke, glutenvrije granola balletjes van pure haver gemixed met pure chocoladeschilfers. Pure chocolade is niet alleen erg lekker, maar bevat tevens antioxidanten. Ook bevatten de granola balletjes groenten-extracten die rijk zijn aan vitaminen.
Ingrediënten: Pure haver* (glutenvrij) (41%), chocoladeschilfers* (14%) (rietsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, vanille*), zonnebloemolie*, rietsuiker*, agave nectar*, appels*, knapperige bruine rijst*, inuline*, tapiocameel*, vanillesmaak* (0,5%), plantaardig extractpoeder (0,4%) (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake champignon poeder.


Made Good Chocolate Banana Granola Minis:
Made Good Chocolate Banana Granola Minis zijn heerlijke, glutenvrije granola balletjes met pure haver, pure chocolade en een vulling van rijpe banaan. Pure chocolade is niet alleen erg lekker, het zit ook vol antioxidanten. Daarnaast bevatten de bolletjes ook groenten-extracten die rijk zijn aan vitaminen. Een verantwoord tussendoortje dus!
Ingrediënten:
Pure haver* (glutenvrij) (42%), bananen* (9,1%), zonnebloemolie*, chocoladeschilfers* (8,5%) (rietsuiker*, cacaomassa*, cacaoboter*, vanille*), agave nectar* , rietsuiker*, knapperige bruine rijst*, inuline*, tapiocameel*, plantaardig extractpoeder (0,4%) (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake-champignonpoeder, bananensmaak *.


madegood

madegood
Made Good Apple Cinnamon Granola Minis:
Made Good Apple Cinnamon Granola Minis zijn heerlijke, glutenvrije granola balletjes met pure havermout, zoete appels en kruidige kaneel. Deze combinatie geven de balletjes de smaak van zelfgemaakte appeltaart. De haverzemelen die gebruikt zijn geven u een langdurig verzadigd gevoel. Daarnaast bevatten de granola balletjes groenten-extracten die rijk zijn aan vitaminen. Bovendien is deze handige portie-verpakking ideaal voor mee naar school of onderweg.
Ingrediënten: Pure haver* (glutenvrij) (40%), appels* (9,5%), rozijnen*, rietsuiker*, zonnebloemolie*, agave nectar*, bruine rijst*, inuline*, tapiocameel*, kaneel* (0,5%), plantaardig extractpoeder (0,4%) (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake-champignonpoeder.Made Good Strawberry Granola Minis:
Made Good Strawberry Granola Minis zijn heerlijke, glutenvrije granola balletjes met een vulling van zoete, sappige aardbei. Voor de granola is pure havermout gebruikt. Deze verteren langzaam en geven zo langdurig een verzadigd gevoel. Daarnaast zitten de aardbeien boordevol antioxidanten. Ook bevat het groenten-extracten die rijk zijn aan vitaminen. Een heel verantwoord tussendoortje dus! Bovendien is deze kleine verpakking ideaal om mee te nemen naar school of onderweg.
Ingrediënten: Pure haver * (glutenvrij) (41%), stukjes aardbei * (8,5%) (appelsap concentraat *, appelmoes *, aardbeipuree *, kersensapconcentraat *, appelpectine, aardbeiensmaak *), rietsuiker *, agave nectar *, appels *, zonnebloemolie *, bruine rijst *, inuline *, abrikozen *, tapiocameel *, plantaardig extractpoeder (0,4%) (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bieten), shiitake-paddenstoelenpoeder, aardbeiensmaak * (0,2%).


Verkooppunten: 

madegood


madegood
Lactosevrije frambozen smoothiebowl met Chocolate Chip Granola mini’s:

200 gram frambozen
400 gram lactosevrije kwark
5 druppels stevia frambozen
handje chocolate chip granola mini’s
handje blauwe druiven

Meng de frambozen, lactosevrije kwark en de steviadruppels met een staafmixer of blender. Schenk het in een mooie kom. En maak de bowl af met de granola mini’s en de blauwe druiven of ander fruit wat je lekker vind.

madegood


Hopelijk vond je het weer een leuke blog, en heb je hem met veel plezier gelezen. Volg je me ook al op facebook en instagram daar vind je nog veel meer lactosevrije producten. En heb je zelf een lactosevrij product ontdekt? Laat het me dan weten, zodat ik het met de rest kan delen.