Havermoutpap met chocola lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

Als je me al even volgt weet je ook dat ik helemaal gek ben op warme havermoutpap in de ochtend. Met de rijstmelk van Dream, daar wordt hij lekker zoet van. Met lactosearme melk vind ik het echt niet lekker, apart hè. En nu had ik laatst ook zin in chocola en dat 's morgens vroeg, ik dacht laat ik eens een theelepel cacaopoeder toevoegen en we zien het wel. Wauw wat een succes!! Weer een nieuwe gezonde verslaving erbij, een heerlijk begin van de dag. Bij mij valt de havermout 's morgens zo goed op de nuchtere maag. Meestal neem ik er een glaasje lactosearme melk bij (Campina). En als topping kun je natuurlijk eindeloos variëren, snij bijvoorbeeld een banaan in plakjes of neem wat aardbeien en voeg eventueel nog wat kokossnippers toe.
*Fructosearm: Let op de cacaopoeder dat deze geen suiker bevat. En gebruik ongezoete rijsmelk.

Voorbereidingstijd5 minutenKook tijd2 minutenTotale tijd7 minuten

 200 ml Rijstmelk Dream
 50 g havermout
 1 theel cacaopoeder
 4 frambozen

1

Doe het havermout in een schaaltje.

2

Voeg het cacaopoeder toe en roer even door.

3

Voeg de lactosevrije melk toe.

4

Zet in de magnetron op 1000 watt en zet de havermoutpap voor een kleine 2 minuten in de magnetron.

5

Roer even door de warme havermoutpap, en garneer met de frambozen.

Ingredienten

 200 ml Rijstmelk Dream
 50 g havermout
 1 theel cacaopoeder
 4 frambozen

Stappen

1

Doe het havermout in een schaaltje.

2

Voeg het cacaopoeder toe en roer even door.

3

Voeg de lactosevrije melk toe.

4

Zet in de magnetron op 1000 watt en zet de havermoutpap voor een kleine 2 minuten in de magnetron.

5

Roer even door de warme havermoutpap, en garneer met de frambozen.

Havermoutpap met chocola lactosevrij