Carpaccio in glaasjes met truffelmayonaise lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

Dit recept voor carpaccio in glaasjes is voor 6 personen.

Kerst is alweer even geleden maar ik heb toch nog een recept voor jullie die ik voor Kerst maakte als voorgerecht. Deze kun je niet alleen met Kerst maken natuurlijk, wat dacht je om dit voorgerecht te serveren voor een etentje met vrienden? Deze heerlijke carpaccio in glaasjes is super simpel om te maken. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Ik bestelde plastic wijnglaasjes en daar heb ik de carpaccio in geserveerd. Maar je kunt ook gewone glaasjes gebruiken natuurlijk.

Ik heb ook al een ander recept voor carpaccio op de site staan (recept vind je hieronder). Of wat dacht je van carpaccio op een stokbroodje of in een wrap? Je kunt er eindeloos mee variëren zie je wel. Ik ben zo gek op carpaccio, als jij dat ook bent dan moet je dit voorgerecht zeker eens proberen. Het zijn maar een paar extra ingrediënten, maar die geven er net een extra smaak aan.

Je kunt de pijnboompitten ook nog even roosteren in de koekenpan voor nog meer smaak!

glaasjes

Tijden1 Aantal
Voorbereidingstijd10 minutenTotale tijd43 minuten

 1 pakje carpaccio met pijnboompitten en Parmezaanse kaas
 balsamicoazijn
 truffelmayonaise Remia
 rucola

1

Pak 6 glaasjes. Ik gebruikte plastic wijnglazen.

2

Verdeel de carpaccio over de glaasjes.

3

Verdeel er een klein druppeltje balsamicoazijn overheen.

4

Schenk er wat truffelmayonaise overheen.

5

Verdeel als laatste de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en de rucola eroverheen.

6

Een super makkelijk en lekker voorgerecht.

7

glaasjes


Carpaccio - Lactosevrijeten
Carpaccio op een stokbroodje - Lactosevrijeten
Wraps met carpaccio  - Lactosevrijeten

Ingredienten

 1 pakje carpaccio met pijnboompitten en Parmezaanse kaas
 balsamicoazijn
 truffelmayonaise Remia
 rucola

Stappen

1

Pak 6 glaasjes. Ik gebruikte plastic wijnglazen.

2

Verdeel de carpaccio over de glaasjes.

3

Verdeel er een klein druppeltje balsamicoazijn overheen.

4

Schenk er wat truffelmayonaise overheen.

5

Verdeel als laatste de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en de rucola eroverheen.

6

Een super makkelijk en lekker voorgerecht.

7

glaasjes

Carpaccio in glaasjes met truffelmayonaise lactosevrij