Zalmfilet uit de oven lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

Dit is echt zo'n simpel recept voor heerlijke zalmfilet uit de oven met spekjes en knoflook. Leg alles in een ingevette ovenschaal en zet in de oven. Zo simpel kan het zijn. Ik gebruikte eerst altijd zalm uit de diepvries. Maar toen ik een keer verse zalm van de visboer en uit de koeling van de supermarkt had geproefd. Wist ik voor eens en altijd zeker dat ik hem uit de diepvries nooit meer koop. Met uitzondering die van Iglo, die zijn ook erg lekker. Serveer er aardappeltjes of frietjes en een salade bij met een lactosevrije dressing en aanvallen maar! Het is heel goed om 1 รก 2 keer in de week vis te eten, ik probeer me eraan te houden.
*Fructosearm: Laat de knoflook weg.

Voorbereidingstijd5 minutenKook tijd15 minutenTotale tijd20 minuten

 2 moten zalm
 handje spekjes
 1 teentje knoflook
 olijfolie, zonnebloemolie, kokosolie
 snufje zout
 snufje peper

1

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht (oventijd 15 minuten).

2

Vet een ovenschaal in met olie. Haal de zalmfilet uit de verpakking. En leg in de ovenschaal. Strooi er een snufje zout en peper overheen.

3

Pers de knoflook uit of snij heel fijn met een mes. Leg de spekjes en de knoflook over de zalmfilet heen.

4

Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven. Eetsmakelijk!

Ingredienten

 2 moten zalm
 handje spekjes
 1 teentje knoflook
 olijfolie, zonnebloemolie, kokosolie
 snufje zout
 snufje peper

Stappen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht (oventijd 15 minuten).

2

Vet een ovenschaal in met olie. Haal de zalmfilet uit de verpakking. En leg in de ovenschaal. Strooi er een snufje zout en peper overheen.

3

Pers de knoflook uit of snij heel fijn met een mes. Leg de spekjes en de knoflook over de zalmfilet heen.

4

Zet voor ongeveer 15 minuten in de oven. Eetsmakelijk!

Zalmfilet uit de oven lactosevrij