Lactosevrij eetdagboek week 49

Maandag 02-12-19:
Vanavond eten wij nog een lekker stuk pizza bolognese. We hadden nog een lekker stuk over. Ik heb de oven voor verwarmd op 225 graden hetelucht en heb de pizza in 8 minuten opgewarmd. Heerlijk!!! Ik had het speltpizzadeeg van Tante Fanny gebruikt (0,01/100g). Een heerlijke tomatensaus gemaakt met de kruiden van Green gypsy.

Dinsdag 03-12-19:
Mijn schoonzus is jarig vandaag, en we aten daar heerlijk chinees. Ik had bami op met kip en groente en een klein beetje satésaus en natuurlijk kroepoek. Vraag altijd even na bij je chinees wat lactosevrij is.

Woensdag 04-12-19:
We aten lekker frietjes, kroket (Jumbomerk) en kipnuggets (Mora). Ik heb er nog wat ijsbergsla en cherrytomaatjes bij gesneden. Met een flinke klodder Mayonaise.

Donderdag 05-12-19:
Ik maakte een lekker gezonde pan met boerenkool. Ik bakte er spekjes bij en ik snij de worst in stukjes en deze bak ik ook mee. De rest wat over bleef heb ik ingevroren.

Vrijdag 06-12-19:
Eerder postte ik al een review over de Simpy V kruidenspread. En daar lees je alles over deze heerlijke spread. Ik kocht hem bij de Plus in ’s Hertogenbosch. Ik kookte penne, bakte champignons en lente-ui en voegde de spread toe samen met wat spekjes. Alles mengen en als laatste voegde ik nog wat stukjes tomaat toe. En ik strooide er flink wat Parmezaanse kaas overheen. Ik gebruikte deze, ideaal om in je koelkast te hebben staan. Kijk voor jezelf of je deze verdragen kan. Binnenkort ga ik het recept voor je uitwerken.

Zaterdag 07-12-19:
We gingen op kraamvisite vanmiddag en daarna reden we naar mijn schoonouders. Daar hadden we eten besteld. Ik had een heerlijke zalmmoot gebakken in olijfolie met frietjes. Mmm! Ik vergat alleen een foto te maken.

Zondag 08-12-19:
Ook vandaag genoot ik nog van de heerlijke penne met de heerlijke vegan spread.