Lactosevrij eetdagboek week 31

Maandag 29-07-19:
Ik had nog heerlijke pasta met pesto over van gister. Deze heb ik even warm gemaakt in de magnetron. Binnenkort komt het recept online.

Dinsdag 30-07-19:
Ik bakte heerlijke aardappeltjes, zo dat was lang geleden. En het was ook lang geleden dat we heerlijk buiten hadden gegeten. Was bij ons achter gewoon te warm met dat hete weer. Genieten. En daarbij maakte ik een simpele salade van de sla uit eigen tuin en wat tomaatjes. En daarbij maakte ik ook nog een lekker zalmpje klaar met Dille. Die dille hebben wij ook weleens in de kas gehad, dus er kwamen door de geur weer wat herinneringen naar boven haha.

Woensdag 31-07-19:
Deze courgette-preisoep maakte ik vanmiddag al. Jammie, erg lekker. Ik had er een kaiserbroodje bij afgebakken en een kipschnitzel (Jumbo) gebakken. Heerlijk was het! Binnenkort online.

Donderdag 01-08-19:
Vanavond zijn we wezen tapas eten in Meteren bij Tr3s. Zo lekker, echte aanrader hoor. Wij gaan er vaker heen. Ze hebben een speciale allergenen kaart en ik vraag ook meestal of er bijvoorbeeld een paar dingen zonder sausjes mag. Bijvoorbeeld carpaccio of een schnitzel. Als toetje bestelde ik een heerlijke muntthee.

Vrijdag 02-08-19:
Vanavond warmde ik nog wat soep op. En ik had nog wat zelfgemaakt pizzadeeg in de vriezer liggen. Deze heb ik uitgerold en daarop smeerde ik de heerlijke spicy tomato pizzasaus van Mister Kitchen. Zo lekker, er zit nog een klein beetje in het potje, daar maak ik nog een heerlijke pizza tosti mee binnenkort. Ik schreef er vorige week deze blog over. Daar kun je ook lezen waarmee ik hem belegde.

pizzasaus

Zaterdag 03-08-19:
Vanavond hadden we weer een eetdate met vrienden. I love it! Mijn vriendin verkoopt tupperware, en heeft zelf ook een hele verzameling. Ze nam wat spullen mee en daar zijn we mee aan de slag gegaan. Kip en gehaktballetjes uit de magnetron. Ideaal! En bladerdeeg hapjes met chorizo en een kaasbite (deze komt heel snel online, want die zijn zo ontzettend lekker). En als toetje maakte mijn vriendin de chocoladewafels! Omg, dat was echt even genieten. Ik hoop binnenkort deze receptjes uit te werken, want ik wil ze graag met jullie delen.

Zondag 04-08-19:
Vanavond zijn we heerlijk bij de ouders van mijn man wezen bbqen. Jammie, wat was dat heerlijk. Mijn schoonmoeder had ook een heerlijk zalmpje gekocht, i love it. En al het vlees zelf gekruid. En als toetje lekker fruit, mmm! Zo fijn en lekker. En wat was het er lekker weer voor hè.