Lactosevrij eetdagboek week 26

Maandag 24-06-19:
We hadden nog heerlijke tagliatelle in de diepvries zitten. Deze heb ik even opgewarmd in de magnetron. Een eitje en wat kroepoek erbij en smullen maar. Met dit warme weer maak ik het mezelf niet te moeilijk hoor.

Dinsdag 25-06-19:
Ik maakte een paar weken geleden lactosevrije pasta alle carbonara. Super lekker, maar ik had het gas te hard staan toen ik als laatste het ei en de kaas erbij voegde. En toen schifte het een beetje. Dus dit recept ga ik binnenkort nog eens maken. maar ik had wat ik over had ingevroren. En daar heb ik toch nog lekker van gesmuld hoor. Mijn mannetje had een etentje van het werk.

Woensdag 26-06-19:
Vandaag hadden we begravenis van de oma van mijn man. En hebben we met de hele familie chinees en friet gegeten. Ik had frietjes gegeten met een frikandel.

Donderdag 27-06-19:
Vanavond zijn mijn schoonouders, zwager, schoonzus en de kids wezen bbqen. Mmm, zo lekker! Ik maakte zelf de lactosevrije guacemole, en vond het heerlijk. Maar de meeste houden er niet van hihi. Heerlijk op een stokbroodje. We hadden ons vlees weer bij Geldersvlees.nl besteld.

Vrijdag 28-06-19:
Mijn schoonouders hebben een dagje op onze zoon Ivar gepassen. En wij zijn ’s avonds heerlijk even bij het pannenkoekenhuis de Waterpoort in Zaltbommel een pannenkoekje wezen eten. Lactosevrij met gember. Jammie! Aanradertje hoor als je hier in de buurt woont.

Zaterdag 29-06-19 en Zondag 30-06-19:
Vanavond hebben we het vlees van de bbq opgemaakt en gebakken op de bakplaat. En ik had er nog hamburgers en kip bij uitgehaald. Vandaag was het ook weer lekker warm hè.