Eetdagboek week 48

Maandag 26-11-18 & Dinsdag 27-11-18:
Vanavond maakte ik weer de bleekselderijstamppot met spekjes. Binnenkort komt deze weer online. Ik gebruikte de rijstroom van Dream (te koop bij de Albert Heijn). 

bleekselderijstamppot

Woensdag 28-11-18:
Heerlijke wraps met zelfgemaakte groene pesto, kipfilet en spekjes. Ook dit recept komt binnenkort weer online. Zo lekker, ik serveerde er ook nog frietjes bij uit de airfryer. 

Donderdag 29-11-18:
Vanavond aten we weer de aller lekkerste lactosevrije lasagne

Vrijdag 30-11-18:
We hadden een eetdate bij vrienden. En zo lief, alles was lactosevrij en ook fructosevrij. Zo heerlijk gegeten. Als voorgerecht hadden we een afbak stokbrood met zelfgemaakte pesto en stukjes tomaat met bieslook. En als hoofdgerecht aten we lekker opa’s frietjes van Aviko uit de oven en een varkenshaasje gebakken in olijfolie gekruid met zout en peper. En de ze maakte de harictos verts in katenspek van de website. Het toetje nam ik zelf mee, ik maakte een snelle cheesecake in een glaasje Ik gebruikte de glutenvrije mariakoekjes van de Lidl (tijdelijk verkrijgbaar), de roomkaas van MinusL, scheutje vanille aroma van Dr. Oetker in plaats van druivensap en wat frambozen voor de garnering. 

Zaterdag 01-12-18:
Lekker saampjes thuis aan de lactosevrije pizza. Ik gebruikte het speltpizzadeeg van Tante Fanny (0.01g/100g), gezeefde tomaten, rundersalami Jumbo, champignons uit een pot, zelf geraspte belegen kaas en wat Italiaanse kruiden. Heerlijk! 

Zondag 02-12-18:
Vanmiddag zijn we even langs de Mc Donalds gereden, ik had een Kip nuggets menu. Altijd lekker hihi! En ’s avonds had ik penne met tomatensaus uit de vriezer gehaald (recept weet ik er niet meer van).