Eetdagboek week 47

Maandag 19-11-18:
Vanavond was ik alleen met eten. En ik had nog champignons in de koelkast staan dus besloot een lekker champignonsoepje te maken. En daarbij heb ik wraps belegd met extra belegen kaas en schouderham. En deze heb ik vervolgens even een paar minuten in de tosti warm gemaakt. Was heerlijk!

Dinsdag 20-11-18:
Vanavond maakte ik de zoete aardappelfrietjes van Aviko weer warm in de oven. En ik maakte een potje erwten met wortel warm, en daarbij bakte ik de gehaktstaven van de Jumbo in wajang boter. 

Woensdag 21-11-18 – Donderdag 22-11-18:
Deze super simpele en lekkere macaroni zonder pakjes en zakjes maakte ik vanavond weer. Het is een lekker groot recept dus daar kunnen wij altijd makkelijk 2 dagen van eten. De rest wat ik nog over had heb ik ingevroren. Ideaal als ik een keer weinig tijd heb om te koken. Ik maakte de kaas fijn in de keukenmachine, ideaal. 

macaroni

Vrijdag 23-11-18:
De aller lekkerste kippensoep maakte mijn moeder weer. Ze had extra veel gemaakt zodat wij er ook heerlijk van konden genieten. En daarbij aten we deze hartige banketletter met gehakt. Ik had de bladerdeeg van Tante Fanny gebruikt (0.1/100g).

banketletter

Zaterdag 24-11-18:
We hadden een eetdate met  vrienden vanavond bij Maxima in Zaltbommel. Ons favoriete restaurant. Ik bestelde daar weer de tomatensoep (ik was vergeten om te zeggen zonder room dus deze zat er wel bij, mis-communicatie). Dus die heb ik er een beetje uitgeschept. Maar omdat ik zwanger ben merk ik dat ik toch wel iets meer kan verdragen. Ik heb ook nergens last van gehad. En als hoofdgerecht bestelde ik de zalm zonder sausje, en daarna hebben we lekker zitten genieten van een bakje thee. We zijn ook nog even naar de stadsbrouwerij in Zaltbommel gelopen, zo gezellig daar! We hebben nog lekker na geborreld (ik natuurlijk met een Wieckse 0.0 haha). Ik hou van zulke avondjes!

Zondag 25-11-18:
We hadden vanmiddag vrienden op visite gehad. Dus we hadden al heerlijk gesmikkeld van de cheesecakes, chips en toastjes met eiersalade, brie (suikers en koolhydraten op 0) en ik had zelf de kruidenroomkaas gemaakt. 
Mijn mannetje had niet zoveel honger, ik al wel. Dus maakte ik voor mezelf een simpele pasta alla carbonara met rijstroom van Alpro. Ik kookte de fusilli en bakte het gehakt, spekjes en de lente-ui en als laatste voegde ik er een handje harde Hollandse zelf geraspte kaas, flinke scheut rijstroom, pijnboompitten, peper, chilipoeder, zout en paprikapoeder aan toe. Zo lekker.