Eetdagboek week 46

Maandag 12-11-18:
Het is weer tijd voor aardappels, ik maakte deze heerlijke aardappelwaaiers uit de oven. En kookte de broccoli gaar. En bakte zelf gekruiden kipblokjes in vloeibare plantaardige boter. En ik maakte er ook nog de aller lekkerste zelfgemaakte satésaus bij (binnenkort online). 

Dinsdag 13-11-18:
Mmm, deze super lekkere bladerdeeghapjes met broccoli stonden weer op tafel. Zo lekker!!! Als je geen sporen van melk kan verdragen kun je ook de roomkaas van Violife gebruiken deze is plantaardig (verkrijgbaar bij de AH).

broccoli

Woensdag 14-11-18:
Het was weer hoog tijd voor de zelfgemaakte risotto. Mijn lievelings. Ik heb al heel veel andere recepten geprobeerd maar deze blijft toch de lekkerste! 

risotto

Donderdag 15-11-18:
Ik maakte de aardappelschijfjes weer (binnenkort online) met de heerlijke ossenhaas van de Aldi uit de diepvries gebakken in vloeibare plantaardige boter. En ik serveerde er ijsbergsla met een gekookt eitje bij. 

Vrijdag 16-11-18:
Vandaag maakte ik deze heerlijke pompoensoep weer. En erbij had ik kaiserbroodjes afgebakken en wat gehakt gekruid en erbij gebskken. Lekker simpel maar wel lekker. 

pompoensoep

Zaterdag 17-11-18:
Ook vandaag hebben we het weer lekker makkelijk gedaan. Ik had een eitje gebakken met spekjes en champignons. Wat gekruid met zout en chilipoeder. De wrap had ik ingesmeerd met een beetje Belze majoneis en daaroverheen wat oregano gestrooid en pijnboompitten. Super simpel maaltje en toch heel erg lekker. Nu waren al mijn restjes uit de koelkast ook weer weg! 

Zondag 18-11-18:
Vandaag was het feest bij de opa van mijn man. Er kwam een frietkar langs, dus we hebben heerlijk gesmuld van frietjes en een frikandel. Jammie, altijd goed hè.