Eetdagboek week 35

Maandag 27-08-18:
Vandaag zijn we met vrienden naar de Drunese duinen geweest. We hadden nog een weekje vakantie. Daarna zijn met de actie van onze Jumbo wezen eten bij het van de Valk hotel. Wat verrukkelijk was. Ik had aangegeven dat ik een lactose-intolerantie had, en ben vervolgens super geholpen. Zo fijn om daar te eten. Vooraf had ik een tomatensoepje besteld, als hoofdgerecht had ik wijting besteld met frietjes en salade (alles was zonder sausjes) en als toetje had ik thee haha. Dat zal jou ook heel bekend voorkomen denk ik.

eetdagboek

Dinsdag 28-08-18:
Vandaag had ik macaroni uit de diepvries gehaald, het recept staat op de site. Super simpele macaroni zonder pakjes en zakjes. Ideaal voor een snelle hap. Lekker een gebakken eitje erbij en smullen maar!

eetdagboek

Woensdag 29-08-18:
Vandaag zijn wij 4 jaar getrouwd, en mijn schoonouders kwamen langs. Ik had ze uitgenodigd voor het eten. Ik had zelf een vers tomatensoepje gemaakt, en lasagne van Knorr wereld gerechten. Mmm, heerlijk gegeten.Β 
Helaas vergeten om een foto te maken.

Donderdag 30-08-18 en Vrijdag 31-08-18:
Het recept voor rΓΆsti met kip van Lekker en Simpel stond vandaag op de planning. Super lekker, alleen ik miste wat. Dus heb ik de volgende dag er wat spekjes aan toegevoegd en toen was het recept voor mij af. Ook lekker met een beetje Sweet chilisaus.

eetdagboek

Zaterdag 01-09-18:
Ik had heel veel tomaten gehad van mijn tante dus ik heb weer een heerlijk vers tomatensoepje gemaakt, en daarbij serveerde ik een afbak spelt stokbrood met de zelfgemaakte lactosearme pestodip (binnenkort online), becel light met grove zeezout (binnenkort online) en eiersalade van de Jumbo. Jammie, heerlijk maaltje voor de Zaterdagavond.

eetdagboek

Zondag 02-09-18:
Vanavond hadden we een verjaardag gehad, dus hadden ’s avonds niet veel honger. En heb ik even snel wat nacho’s warm gemaakt in de oven. Hup een zak nacho’s in een ovenschaal met (zelf) geraspte kaas die je hebben kan en wat Italiaanse kruiden. Zet in de voorverwarmde oven 180 graden hetelucht voor ongeveer 8 minuten. Appeltje eitje nietwaar, eventueel kun je nog wat chilisaus toevoegen, erg lekkere tip van m’n schoonzusje. Helaas de foto weer vergeten te maken. Het is niet echt een hoofdgerecht dus het past niet helemaal in een eetdagboek maar omdat we al zoveel gesnaaid hadden ’s middags is dit een ideale oplossing. Je herkent het vast wel op de Zondag hihi.Β 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *