Dit recept is voor 1 persoon.
Het was 1 November World Vegan Day, een dag waar wereldwijd wordt gevierd dat veganisme bijdraagt aan een betere wereld voor mens, dier en planeet. Ik kreeg een Never Bean So Happy pakket in samenwerking met Hak en Happylife Pr. En daarom heb ik die Zondag wat heerlijks gemaakt voor de lunch. Deze ciabattina dus met zomaar wat producten die ik in huis had. Zo ontstaan de meeste recepten bij mij in de keuken.
Een lekkere ciabattina (mini ciabatta) met tahin, linzen, tomaatjes, komkommer, rucola, pijnboompitten en een heerlijke dressing. Ik deelde het recept al op mijn social media, maar ik wilde hem ook graag nog even delen op de website.
Ik durf het bijna niet te zeggen maar dit is de eerste keer in mijn leven dat ik linzen heb gegeten. En ik vond ze echt lekker, ik had verwacht dat er een veel sterkere smaak aan zou zitten. En ze zijn ook nog eens super gezond en lief voor onze planeet. Wat wil je nog meer? Dit broodje is heerlijk voor de lunch, gezond belegd en echt eens een keer wat anders. Dit recept is voor 1 persoon, maar je kunt het natuurlijk heel makkelijk verdubbelen. Zodat je er met meerder mensen van kunt smullen. Ik kocht de ciabattina broodjes bij de Jumbo, bij de Albert Heijn hebben ze ze ook lactosevrij.

Bak de ciabattina af in de oven zoals beschreven staat op de verpakking. Snij door de midden.
Smeer de tahin op beide helften.
Beleg met alle groente.
Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar met een lepel.
Giet de dressing over de broodjes.
Garneer met de bieslook en de pijnboompitten.
Eetsmakelijk!!!
Ingredienten
Stappen
Bak de ciabattina af in de oven zoals beschreven staat op de verpakking. Snij door de midden.
Smeer de tahin op beide helften.
Beleg met alle groente.
Meng de ingrediënten van de dressing door elkaar met een lepel.
Giet de dressing over de broodjes.
Garneer met de bieslook en de pijnboompitten.
Eetsmakelijk!!!