Pizzasaus Spicy Tomato – Mister Kitchen

Ik volg Mister Kitchen op instagram. Laatst ben ik ze gaan volgen omdat ze een leuke winactie hadden met hun verschillende soorten pindakaas. En nu zag ik wat nieuws voorbij komen. 4 verschillende soorten pizzasauzen verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Alleen de Cheesy Pesto bevat lactose, de rest kun je met een gerust hart eten. Omdat ik toevallig deze week eens online boodschappen ging bestellen bij de Albert Heijn (daar zijn ze alleen nog maar verkrijgbaar). Heb ik gelijk de pizzasaus Spicy tomato besteld.

Gister ging ik ermee aan de slag. Ik had nog vers gemaakt pizzadeeg van een tijdje geleden in de diepvries liggen. Ik heb het even laten ontdooien, en ik ging aan de slag. Als je dat nu niet hebt, ze hebben ook ronde en vierkante (desem) pizzabodems bij de Albert Heijn, ook van Mister kitchen. Ideaal nietwaar?

Smeer de saus op de pizza met een lepel.

Beleg je pizza. Ik heb verse ananas, kipfilet op water uit een blikje (Jumbo), Parrano Snippers Robusto en oregano gebruikt. Omdat de pizzasaus lekker pittig is was dit een geweldige combinatie.

En nu even een kwartiertje de oven in op 220 graden hetelucht. En daarna strooi je er nog wat rucola overheen. Eetsmakelijk. Ik vond hem echt heerlijk, net spicy genoeg. Het was heerlijk afblussen met een pilsje. Mijn man had toch liever de normale. Dus die gaan we ook binnenkort ook eens bestellen en dan bestel ik voor mezelf deze weer. Ik ben fan!!