Heerlijke knapperige cruesli met cacaopoeder en pindakaas! Dit wil je iedere morgen hebben, dat weet ik zeker. Hij is heel erg lekker, en ook nog eens gezond en een heel goed begin van je dag.
Dus koop je favoriete lactosevrije yoghurt of kwark, bijvoorbeeld die van mij is die van Arla lactofree yoghurt. Maar het kan ook zijn dat je die van Alpro heel erg lekker vind. En top deze af met deze verrukkelijke chocolade cruesli en eventueel kun je natuurlijk ook nog wat fruit toevoegen.
*Fructosearm: Gebruik pindakaas zonder suiker, gebruik rijststroop.
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht (oventijd 20-25 minuten).
Meng alle ingrediƫnten met elkaar in een kom. En roer even goed door.
Verdeel alles over de bakplaat en bak de cruesli in ongeveer 20-25 minuten knapperig en krokant.
Schep ze na 15 minuten even om met een vork zodat alle kanten goed gebakken worden.
Haal uit de oven en laat even afkoelen.
Doe ze in een bakje of een weckpot en geniet er de aankomende dagen lekker van.
Een heerlijk begin van de dag!!
Ingredienten
Stappen
Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht (oventijd 20-25 minuten).
Meng alle ingrediƫnten met elkaar in een kom. En roer even goed door.
Verdeel alles over de bakplaat en bak de cruesli in ongeveer 20-25 minuten knapperig en krokant.
Schep ze na 15 minuten even om met een vork zodat alle kanten goed gebakken worden.
Haal uit de oven en laat even afkoelen.
Doe ze in een bakje of een weckpot en geniet er de aankomende dagen lekker van.
Een heerlijk begin van de dag!!