Winactie Wiloco Chocoladeletters melk en puur – lactose-en glutenvrij

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!
Jawel hoor het aftellen is weer begonnen naar het ‘Heerlijke avondje’. Aankomend weekend komen de eerste Sinten alweer binnen in Nederland.

En een Sinterklaas zonder een chocoladeletter kan toch niet. Want ook al is het meer zoeken, er zijn zeker lactosevrije chocoladeletters te koop. Ik heb al een makkelijk overzicht voor jullie gemaakt met alle lactosevrije producten rondom Sinterklaas. Zie deze blog.

Ook Puurmieke vind je in het overzicht. Een super fijne webshop met heel veel keuze in lactosevrije producten maar dat niet alleen, ook voor glutenvrij, suikervrij en sojavrij kun je er terecht.

En rondom Sinterklaas heeft ze een groot assortiment. Neem eens een kijkje klik hier. Ook deze heerlijke lactose-en glutenvrije chocoladeletters van Wiloco kun je bestellen bij PuurMieke.nl en ze zijn ook biologisch en gezoet met kokosbloesemsuiker.

Laten wij nu eens voor Sinterklaas gaan spelen. We geven jullie de kans om deze lekkere letters te winnen! Hoe gaaf is dat. Voor jezelf of bijvoorbeeld voor een lekker schoenkadootje voor de kids. Wat een verrassing! Ze zijn volledig lactosevrij.

Wiloco Chocoladeletter “Melk” – lactose- en glutenvrij:

Ingrediƫnten:
Cacaoboter*, niet geraffineerde gedehydrateerde rijstsiroop*, kokosbloesemsuiker*, cacaomassa*, emulgator: zonnebloemlecithine*, natuurlijk aroma (vanille)*.

Cacaobestanddelen ten minste: 44,8% Geproduceerd in een bedrijf waar noten, soja en melkproducten verwerkt worden.
Droog en koel bewaren.

De chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35). Het is rijk aan o.a. B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium.

Wiloco Chocoladeletter “Puur” – lactose- en glutenvrij:

Ingrediƫnten:
Cacaomassa*, kokosbloesemsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine*, natuurlijk aroma (vanille)*.
*van gecontroleerde biologische landbouw

Cacaobestanddelen ten minste: 66% Geproduceerd in een bedrijf waar noten en melkproducten verwerkt worden.
Droog en koel bewaren.

De chocolade is gezoet met kokosbloesemsuiker, een natuurlijk, duurzaam en ongeraffineerd zoetmiddel met een lage glycemische index (35). Het is rijk aan o.a. B-vitamines, magnesium, ijzer, zink en kalium.

Wat moet je doen?
Facebook:
Like de pagina Puurmieke en like onze pagina Lactosevrijeten op facebook. Like de post van de winactie. En als je het leuk vind mag je natuurlijk altijd een leuke reactie achterlaten of tag iemand die deze actie ‘moet’ zien.

Instagram:
Volg het profiel van Puurmieke en volg ons profiel Lactosevrijeten op instagram. Like de post van de winactie. En als je het leuk vind mag je natuurlijk altijd een leuke reactie achterlaten of noem iemand die deze actie ‘moet’ zien.

Doe snel mee en maak kans! De winnaars worden volgende week Woensdag bekend gemaakt.
Binnenkort lees je wat ik van de chocoladeletters vond, want ook ik kreeg er 2 opgestuurd. Zo leuk! En ik kan je nu al vertellen dat ze goed in de smaak zijn gevallen.