Dit recept is voor 4-5 personen.
Jammie, hier schep je meer dan één keer van op. Dat kan ik je nu al vertellen haha. Dit heerlijke recept kreeg ik van Rebecca, en ze heeft al heel veel lekkere recepten gedeeld met ons. Zo leuk, zo krijg je weer eens een keer wat anders op je bord. Het is een grote pan voor 4-5 personen, ik hou daarvan. Want wat ik over heb geef ik aan mijn ouders of ik vries het in. Of we eten er 2 dagen van, het kan allemaal. Je kunt het natuurlijk ook halveren.
De mannen gingen naar de bioscoop, en een vriendin kwam hier eten. We wilden eerst een frietje halen maar ik had alle ingrediënten voor dit recept al in huis. En ik eet graag friet maar dit was ook echt verrukkelijk. Ik gebruikt Parrano Robusto snippers uit een zakje. Dit zijn heerlijke snippers met een iets intensere smaak dan de Parrano Snippers Original. Vol van smaak, speciaal gemaakt om jouw gerecht écht lekker af te maken! Kun je deze nou niet verdragen rasp zelf dan van een stukje Parmezaanse kaas of gebruik de kaas die je verdragen kan.
Je kunt de groene pesto zelf maken (hieronder dit recept vind je de link hiervan). Of gebruik een lactosevrije pesto zoals de Genovese bio Costa Ligure of Puro Vegan Pesto alla Genovese verkrijgbaar bij AH, de pesto bio verkrijgbaar bij Plus, de pesto bio verkrijgbaar bij de Xenos en de pesto Terrasana verkrijgbaar bij de Jumbo. Ik gebruikte die van de Albert Heijn.
P.S. Je kunt de spekjes ook vervangen door stukjes kipfilet of stukjes kippendijen.
*Fructosearm: Let op met de groene pesto, of maak hem zelf zonder knoflook. En let op met de hoeveelheid peper.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking gaar met een snufje zout en flinke hoeveelheid water.
Snij de lente-ui fijn.
Doe wat olie in de hapjespan en maak warm.
Voeg de lente-ui en de spekjes toe en bak deze net niet krokant.
Voeg nu de spinazie toe en laat slinken.
Doe het eventueel in porties, het lijkt veel spinazie maar het is slinkt enorm.
Voeg de Parmezaanse kaas, groene pesto, handje pijnboompitten en een flinke snuf peper toe. Meng tot de kaas gesmolten is. En roer de tagliatelle erdoor heen.
Strooi er eventueel nog wat extra kaas overheen. Eetsmakelijk!
Lactosevrije groene pesto - Lactosevrijeten
Ingredienten
Stappen
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking gaar met een snufje zout en flinke hoeveelheid water.
Snij de lente-ui fijn.
Doe wat olie in de hapjespan en maak warm.
Voeg de lente-ui en de spekjes toe en bak deze net niet krokant.
Voeg nu de spinazie toe en laat slinken.
Doe het eventueel in porties, het lijkt veel spinazie maar het is slinkt enorm.
Voeg de Parmezaanse kaas, groene pesto, handje pijnboompitten en een flinke snuf peper toe. Meng tot de kaas gesmolten is. En roer de tagliatelle erdoor heen.
Strooi er eventueel nog wat extra kaas overheen. Eetsmakelijk!