Magere yoghurt lactosevrij

Yes!! Er is weer een nieuw lactosevrij product bij Jumbo. Deze magere yoghurt van het Jumbo eigen merk ‘Lekker vrij’. Wat ben ik blij met deze nieuwe lijn, ik deelde eerder al in een review van de frikandel speciaal salade, de luchtige crackers. En wat dacht je van de stroopwafels, gluten en lactosevrij. Daar wil ik van het weekend een cake mee bakken.

Ze zijn allebei lekker vind ik. En deze yoghurt is ook heel erg lekker, die staat ook alweer voor de tweede keer in de koelkast. Hij is wat dunner dan normaal, maar is dat niet altijd met magere yoghurt? Even schudden voor gebruik, en aanvallen maar. Voor de rest geen nare zure smaak ofzo, mijn moeder heeft ook altijd magere yoghurt en die vond ik niet lekker toen ik nog wel lactose kon verdragen. Dat weet ik nog wel haha. Zo zuur, brrr!

Oke, hier hebben we het weer er zit nog een rest lactose in deze yoghurt. Veel mensen kunnen dit met een lactose-intolerantie wel verdragen maar sommigen ook niet. Let wel op dat de lactose niet opstapelt want dan kun je er alsnog last van krijgen. Binnenkort schrijf ik hier een blogje over dus hou het in de gaten. Dus als je helemaal geen lactose kunt verdragen kun je deze yoghurt helaas niet eten. Probeer deze van Alpro eens, ook een echte aanrader! Maar als je wel wat verdragen kan kun je hier met een gerust hart van genieten. Heerlijk met ontbijtgranen, bijvoorbeeld met zelfgemaakte cruesli of die uit de supermarkt. Hij is online te koop maar ook in de Jumbo zelf.

Ingrediënten magere lactosevrije Jumbo: Lactosevrije magere yoghurt (melk). Dit product bevat maximaal 0,01g lactose / 100ml.
Prijs: €1,55.
Waar te koop?: Jumbo.

Conclusie:
Zoals je las heb ik hem al voor de tweede keer besteld dus ik vind het een blijvertje. Ook al vind ik de halfvolle yoghurt van Arla lactofree ook nog steeds erg lekker. Deze is wel €0,25 duurder dan deze wist je dat al? En bij de Albert Heijn scheelt het nog iets meer. Maar ik zal lekker variëren denk ik, dan de één en dan de ander. Dan wordt het nooit saai haha. Ik probeer van het weekend een nieuw recept voor cruesli uit te werken, wel iets minder gezond deze keer maar wel heel erg lekker. Hij staat toch schitterend op de foto, die wil je gewoon.

Hopelijk vond je het weer een leuke review, en heb je met veel plezier deze blog gelezen. Volg je me ook al op facebook en instagram daar vind je nog veel meer lactosevrije producten. En heb je zelf een lactosevrij product ontdekt? Laat het me dan weten, zodat ik het met de rest kan delen.