Lactosevrij eetdagboek week 13

Maandag 25-03-19:
We hadden nog zoveel lasagne van Knorr wereldgerechten (kan sporen van melk bevatten) over van Zondag dus heb ik die vandaag ook nog even snel in de magnetron warm gemaakt. En daarbij maakte ik ouderwetse rijstepap met lactosearme melk van Campina, zo lekker met een beetje suiker.

Dinsdag 26-03-19:
Vanavond aten we weer eens de rauw gebakken aardappels met een hamburger van het Jumbomerk uit de diepvries en erwten met wortel uit een potje. Een keer wat makkelijks en toch gezond.

Woensdag 27-03-19:
Ik had nog rauw gebakken aardappels van de vorige dag over, deze heb ik even snel opgebakken. En daarbij maakte ik de maiskolven uit de oven en een lekkerbekje oergranen meergranen van Iglo heb ik gebakken in een scheutje olie. Nieuwe variant erg lekker.

Donderdag 28-03-19:
Vanavond vierde mijn moeder haar verjaardag en hebben we heerlijk frietjes gehaald met een frikandel. Altijd goed hè.

Vrijdag 29-03-19:
Vooraf had ik deze super simpele tomatensoep met gezeefde tomaten gemaakt. Ik had alleen geen vermicelli in huis dus heb ik toen mihoen gebruikt (en dat is ook hartstikke lekker). En ik heb de macaroni met kerrie uit de vriezer gehaald. En daar overheen strooide ik wat Parrano geraspt ik kan deze verdragen maar dat is bij iedereen weer anders.

Zaterdag 30-03-19:
Vanavond hield mijn schoonmoeder haar verjaardag en we hebben daar ook lekker frietjes gegeten, boften wij even dat we 2 keer friet hadden deze week. Kan voor mij niet vaak genoeg zijn haha.

Zondag 31-03-19:
Vanavond had ik helemaal geen zin om te koken dus besloten we om bij Domino’s een heerlijk pizzatje af te halen. Ik had half om half gedaan, ene helft pepperoni met oregano, lente-ui en vegan kaas en de andere helft had ik met ham, oregano, champignons en vegan kaas. We hebben er heerlijk van gesmuld. En het belangrijkste ik heb nergens last van gehad, zo fijn!

eetdagboek