Dit recept is voor 4 personen.
Gazpacho is een Spaans voorgerecht, ik kreeg een tijdje geleden het recept van Chantal Doremi. Super bedankt, het is een ideaal soepje voor de warme Zomerdagen. Je kunt hem lauw tot koud eten. Maar ik maakte hem Donderdag en ik kan je vertellen ook in de Herfst smaakt hij verrukkelijk.
Je moet dit recept echt eens proberen, helemaal niet moeilijk om te maken en zo ontzettend lekker. Bedankt Chantal!
*Fructosearm: Kijk voor jezelf of je de tomaten en de hoeveelheid bouillonblokjes en kruiden verdragen kan. Vervang de rode ui door het groen van lente-ui. En laat de knoflook weg.
Breng de tomaten net aan de kook tot het velletje springt in een kookpan met een laagje water.
Pak 750 ml van het water waar de tomaten in hebben gezeten en doe terug in de kookpan.
Ontvel de tomaten met een mesje en snij de harde kern eruit. En doe ze terug in de kookpan.
Schil de aardappels en snij in blokjes, doe bij de tomaten in de kookpan.
Doe de rest van de ingrediƫnten erbij, breng aan de kook en laat 10 minuten zacht koken.
Maak nu alles fijn met de staafmixer.
Mais gaar koken en van de kolf afsnijden, komkommer schillen en in kleine blokjes snijden, de rode ui in flinters, olie er doorheen.
Serveer de soep koud of lauw in een mooie soepkom met de garnering erover heen.
Eetsmakelijk!
Ingredienten
Stappen
Breng de tomaten net aan de kook tot het velletje springt in een kookpan met een laagje water.
Pak 750 ml van het water waar de tomaten in hebben gezeten en doe terug in de kookpan.
Ontvel de tomaten met een mesje en snij de harde kern eruit. En doe ze terug in de kookpan.
Schil de aardappels en snij in blokjes, doe bij de tomaten in de kookpan.
Doe de rest van de ingrediƫnten erbij, breng aan de kook en laat 10 minuten zacht koken.
Maak nu alles fijn met de staafmixer.
Mais gaar koken en van de kolf afsnijden, komkommer schillen en in kleine blokjes snijden, de rode ui in flinters, olie er doorheen.
Serveer de soep koud of lauw in een mooie soepkom met de garnering erover heen.
Eetsmakelijk!