Lactosevrij eetdagboek week 10 2020

Maandag 02-03-20 & Dinsdag 03-03-20:
We aten 2 dagen van deze heerlijke Mac ’n cheese, en natuurlijk is deze weer lactosevrij zoals je van mij gewend bent. Haha, niet een heel gezond begin van de week, maar ik wilde dit het afgelopen weekend maken. Maar we hadden zo’n zin in pizza (ook al niet gezond) haha, dus hadden we die besteld bij Domino’s. Dus alle ingrediënten bleven liggen voor de ovenschotel. Een lekker begin van de week zullen we maar zeggen. Af en toe moet dat kunnen toch?

Woensdag 04-03-20:
Vandaag gingen we weer voor gezond. Ik bakte onze lievelings aardappeltjes weer in de koekenpan. Daarbij kookte ik broccoli, en ik maakte deze heerlijke gehaktballen in tomatensaus met de It’s a wrap kruiden van Green gypsy spices. Lekkerrrrr joh, zij posten binnenkort dit recept. Zo leuk om gastblogger te zijn voor ze. En het is een heerlijke combinatie zo.

Donderdag 05-03-20:
Oh my, ik maakte de heerlijke aardappelschotel weer. Ik gebruikte deze keer de geraspte mozzarella van Violife! Aanrader kan ik je vertellen, zelfs mijn man vond het lekker. Daarbij met de gehaktballen en broccoli van gister en nog wat extra rucola. Dat was weer smullen!!

Vrijdag 06-03-20:
Ik had vorig jaar een paar héééle grote pompoenen in stukjes gesneden en ingevroren. En daar heb ik deze heerlijke lactosevrije pompoensoep weer mee gemaakt met de kruiden van Green gypsy. Hier vind je mijn recept die ik destijds voor ze maakte. En daarbij maakte ik weer de ouderwetse bruschetta met tomaat weer. Zo lekker, die staat binnenkort weer online.

Zaterdag 07-03-20 & Zondag 08-03-20:
Dit was weer veel te lang geleden! We aten de spaghettini met lactosevrije mozzarella van Galbani (AH) weer. De vegan pesto kwam ook van de AH. We hebben er weer van gesmuld. Ik heb deze week helaas niet veel nieuwe recepten voor jullie, maar misschien geeft jou dit ook weer wat inspiratie.