Eetdagboek week 44

Maandag 29-10-18:
Helaas is het weer vroeg donker, en krijg ik mijn avondeten ook niet zo mooi op de foto gezet. Maar ach het gaat om de lekkere nieuwe tips die er tussen zitten hè? Ik had vanavond aardappels gekookt, kippen braadsticks gebakken in een klontje wajang boter (plantaardige boter). En we hadden nog wat champignonsaus en haricots verts over van afgelopen Zaterdag. 

Dinsdag 30-10-18:
Gister had ik extra veel aardappels gekookt en de rest heb ik vandaag opgebakken in een flinke scheut zonnebloemolie en ik heb ze nog een beetje gekruid met zout, peper en paprikapoeder. Erbij kookte ik wat boterboontjes (ongeveer 15 minuten) en ik bakte er de kalkoen tournedos bij van de meatlovers. Erg lekker met een randje spek erom heen. Mijn moeder bracht nog 2 hamburgers (Jumbomerk) en deze hebben we ook nog haha. 

Woensdag 31-10-18:
Vanavond aten we de rösti naar het recept van de Albert Heijn, erg lekker ik had wajang boter gebruikt. En erbij bakte ik de Vegan kaas schnitzels van Goodbite. In deze blog lees je er alles over. En we hadden een heerlijke verse krop andijvie bij ons langs de dijk gekocht. En daar maakte ik een lekkere andijvie salade van (binnenkort online). 

Donderdag 01-11-18 en Vrijdag 02-11-18:
Alweer de 1e van de maand November, wat vliegt de tijd toch. Vandaag maakte ik bami zonder pakjes en zakjes en met zelfgemaakte satésaus en een gebakken eitje. Binnenkort komt het recept weer online. Wij konden er lekker 2 dagen van eten, en ik heb zelfs ook nog wat aan mijn ouders gegeven. 

Zaterdag 03-11-18:
Vandaag aten we gepaneerde schnitzels, want ik had vorige week geen mooie foto kunnen schieten. En het was geen straf om ze nog eens te eten haha. En we hadden speciale friet aardappels Agria besteld online bij aardappelenbezorgen.nl. En we maakten de zelfgemaakte frietjes weer. Het was een hele klus want we hebben er met 6 man van gegeten, maar oh wat waren ze lekker. En we 11 grote aardappels fijngesneden en ze waren schoon op hihi. En we maakte er nog de andijvie salade bij. 

Zondag 03-11-18:
We hadden vanmiddag verjaardag gehad, en we hadden al lekker gesmikkeld. Dus we hadden ook niet zoveel trek. Dus heb ik snel deze lactose-en glutenvrije pizza van SchÄr in de oven opgewarmd. Zo fijn! En hij was lekker vond ik, ideaal hup de oven in en eten maar! En handig om in je diepvries te hebben liggen voor een snelle hap. Ik denk dat hij ook erg lekker is met wat rucola erover heen of wat extra groentes.