Wraps met carpaccio lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

Dit recept is voor ongeveer 15 wrapjes, je kunt het recept heel makkelijk verdubbelen.
Carpaccio, wie is er niet dol op? Nou hier vind iedereen ze heerlijk, en die truffelmayonaise geeft er zo'n heerlijke smaak aan! Wist jij ook al dat de truffelmayonaise bijna altijd lactosevrij is? Ik had de truffelmayonaise van Jean Bâton gebruikt (onderaan vind je een link naar het product). Kijk natuurlijk altijd goed op de verpakking.

Mijn vriendin maakte deze wraps, en natuurlijk wilde ik daar het recept van om met jullie te delen. En nu maak ik ze nog weleens hoor. Toevallig gister nog voor mijn verjaardag, ook een aanradertje voor dit weekend. Nog een handige tip, heb je heel veel wraps gemaakt je kunt ze gemakkelijk met een schone schaar in stukjes knippen. Maar in stukjes snijden met een scherp mes gaat ook hartstikke goed hoor.

En nog een handige tip, er zit vaak bij de carpaccio al een zakje pijnboompitten en Parmezaanse kaassnippers bij (kijk voor jezelf of je deze verdragen kan, ze bevatten een kleine hoeveelheid lactose, gebruik anders Hollandse harde kaas zelf geraspt of Kees kaas geraspt.

*Fructosearm: De truffelmayonaise is helaas niet fructosevrij. De rest wel.

Voorbereidingstijd10 minutenTotale tijd10 minuten

 2 wraps
 3 eetl truffelmayonaise Jean Bâton
 1 pakje carpaccio
 2 handjes rucola
 3 eetl pijnboompitten
 3 eetl Parrano geraspt/ zelf geraspte harde Hollandse kaas/ Kees kaas geraspt

1

Smeer de wraps in met een 1,5 eetlepel truffelmayonaise.

2

Leg de helft van de carpaccio, handje rucola, 1,5 eetlepel pijnboompitten en de 1,5 eetlepel kaas erop.

3

Rol de wrap strak op en verpak hem strak met vershoudfolie. En herhaal dit nog een keer. Leg even in de koelkast zodat het op kan stijven.

4

Snij daarna in reepjes of gebruik een schaar.

5

En prik in ieder reepje een cocktailprikker. Zo simpel kan het zijn. Ideaal voor een verjaardag of feestje want je kunt het gemakkelijk een dag van te voren maken.


Carpaccio
Truffelmayonaise 

Ingredienten

 2 wraps
 3 eetl truffelmayonaise Jean Bâton
 1 pakje carpaccio
 2 handjes rucola
 3 eetl pijnboompitten
 3 eetl Parrano geraspt/ zelf geraspte harde Hollandse kaas/ Kees kaas geraspt

Stappen

1

Smeer de wraps in met een 1,5 eetlepel truffelmayonaise.

2

Leg de helft van de carpaccio, handje rucola, 1,5 eetlepel pijnboompitten en de 1,5 eetlepel kaas erop.

3

Rol de wrap strak op en verpak hem strak met vershoudfolie. En herhaal dit nog een keer. Leg even in de koelkast zodat het op kan stijven.

4

Snij daarna in reepjes of gebruik een schaar.

5

En prik in ieder reepje een cocktailprikker. Zo simpel kan het zijn. Ideaal voor een verjaardag of feestje want je kunt het gemakkelijk een dag van te voren maken.

Wraps met carpaccio lactosevrij