No milk today koekjes – lactosevrij

Deze No milk today koekjes in 3 verschillende smaken kwam ik tegen op social media. En de vrolijke verpakkingen trokken mij gelijk al aan. De koekjes zijn verpakt in een melkpak, maar de koekjes zijn wel volledig melkvrij haha geniaal toch? Bij No Milk Today maakt Mrs Jo alle koekjes op basis van kokosolie en verbieden ze de toegang voor boter, melk of room in hun atelier. Zo kunnen ze ons 100% lactose vrije koekjes garanderen (en de koe een beetje vakantie gunnen). De lactosevrije koekjes komen uit België, en je kunt de koekjes nu ook online vanuit Nederland bestellen. Klik hier om naar de site te gaan. Ze kosten per doosje €4,99.


Of je nu klein of groot bent, lactose intolerant of niet… met een beetje magie nemen we je graag mee naar een wereld vol heerlijke koekjes in verrassende smaken. Een wereld waar het altijd ruikt naar vers gebakken koekjes, waar de stukjes chocolade en rozijntjes je in de mond vliegen en waar de buikjes vrolijk zijn omdat er geen melk in onze koekjes zit! Geloof je ons niet? Proef dan zelf en ontdek de magie.

Dus dat leek me een leuk idee om ze eens te proberen. Ik heb zelf de Abracadabra chocola geproefd. De andere 2 kun jij winnen, want deze zitten ook bij de Sinterklaas winactie. 1 kun je er op facebook winnen en 1 op instagram. Doe jij ook al mee? Lees in deze blog alles over de geweldige winactie. Aanstaande Vrijdag maken we de winnaar bekend.

Sim Sala Bim .. Sala Raisin
Dit is wat elk havermoutkoekje wil zijn als het groot word: een perfecte body met weelderige vormen,  een aantrekkelijk vleugje kaneel en een zoet mild hart van rozijntjes. Het enige wat nog nodig is om groot te worden is dat beetje zelfvertrouwen en toverkracht.

Handgemaakte lactosevrije koekjes Sim Sala Raisin (120g) ingrediënten: TARWEbloem, 17% havermout, cassonade, kokosolie, 19% rozijnen, suiker, EIEREN, kaneel, natuurlijk vanille aroma, rijsmiddel:natriumbicarbonaat, zout. Geproduceerd in: België. Allergenen: bevat gluten en eieren.


Hocus Cocos … Pats…
en je verdwijnt naar een tropisch wit strand met opzwepende muziek en wuivende palmbomen. Links van je dansende koeien in een stro rokje, in je rechterhand een heerlijk koekje… Langzaam dwarrelen kokosvlokjes naar beneden. Magisch toch? Net als onze kokoskoekjes zonder melk!

Handgemaakte lactosevrije koekjes Hocus Cocos (120g) ingrediënten: Suiker, kokosolie 20%, havermout, TARWEbloem, 12% kokospoeder, EIEREN, siroop, gember, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zout. Geproduceerd in: België. Allergenen: bevat gluten en eieren.


Abracadabra Chocola… the real stuff chocolate chip cookie!
We toverden de melk op magische wijze weg, maar de heerlijke stukjes pure chocolade lieten we ongedeerd… Probeer maar eens te tellen hoeveel er per koekje zitten.. al wedden we dat tegen die tijd het koekje wellicht ook magisch is verdwenen …

Handgemaakte lactosevrije koekjes Abracadabra Chocola (125g)
ingrediënten: TARWEbloem, 20% chocoladestukjes (cacaomassa, suiker, cocoaboter, emulgator:SOJAlechitine, natuurlijk vanillearoma), kokosolie, cassonade, suiker, EIEREN, molasse, natuurlijk vanille aroma, gember, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zout. Geproduceerd in: België. Allergenen: bevat gluten, soja, eieren.

milk

Conclusie:
Heb je nog zo’n pak magische chocolade koekjes voor mij? Man o man, verrukkelijk! De eerste hap dacht ik huh, ze zijn een beetje hard maar dat is helemaal niet erg. Even doorbijten en wat lekker!! Ze waren zo op haha. Dus zoek je nog wat unieks voor in de schoen of onder de Kerstboom dan zijn deze een echte aanrader.

Hopelijk vond je het weer een leuke blog. Volg je me ook al op facebook en instagram daar vind je nog veel meer lactosevrije producten. En heb je zelf een lactosevrij product ontdekt? Laat het me dan weten, zodat ik het met de rest kan delen.