Coconutbowl van ‘Bowls of Abundance’ Review

Hallootjes allemaal! Hier even een leuke review, en deze keer gaat het niet over lactosevrij eten, najah een klein beetje dan. Je zult mijn mooie juweeltje om in te ontbijten vast al wel gezien hebben afgelopen week. Er werd me een leuke actie aan geboden en deze heb ik met beide handen aan gegrepen. Ik was al zolang op zoek naar zo’n mooie coconutbowl voor al mijn gezonde lactosevrije ontbijtjes. En kijk die lepel dan! Wauw, deze staan zo mooi op de foto’s. Wil jij nou ook met zo’n pareltje de dag beginnen? Bestel de coconutbowl dan hier. Voor slechts twee €15,- en als je er meer besteld zijn ze voordeliger. De lepels zijn niet te koop.

Wat maakt gezond eten leuk voor jou?
Wat denk jij ervan, om elke morgen te ontbijten uit een kokosnoot? En niet zomaar een kokosnoot, een ‘Bowls of Abundance’! Ik hou ervan!

Waan je even op een onbewoond eiland!

Bowls Of Abundance zijn perfect voor bij de lactosevrije yoghurt, smoothiebowls, of andere lekkernij. Je kan hem zelfs gebruiken voor het serveren van een quinoa salade of andere gezonde hapjes!

Deze handgemaakte Bowls of Abundance zijn gemaakt in Vietnam op een duurzame manier in lokale fair trade werkplaatsen. Het is een 100% natuurproduct, en een manier om de natuur dichter bij je in huis (de keuken) te halen. In dit nieuwste model staat ook ‘Attitude of Gratitude’ op gegraveerd.

Twijfel niet langer en ‘bring the beach home’ met Bowls of Abundance! Ze verpakken het ook nog eens leuk voor je.


Gebruiksaanwijzijng:

  • Handwassen met lauw water.
  • Niet gebruiken in combinatie met vaatwasser, oven en magnetron.
  • Om bestand te zijn tegen warme maaltijden, bowl in lauw water laten wennen aan temperatuursverandering, daarna op laten drogen.

Tip:

  • Na elke 10 keer gebruiken even poetsen met kokosnoot olie om de glans te bewaren.Omdat het om een natuurproduct gaat, kan de duurzaamheid onvoorspelbaar zijn.

Gezonde chocolademousse:
Kijk, wat een plaatje vind je ook niet? Ik maakte een heerlijke gezonde chocolade mousse met banaan, avocado en cacaopoeder afgelopen weekend! Het recept vind je hier.
gezonde
gezonde


En wauw, kijk dit heerlijke ontbijtje eens shinen in deze mooie coconutbowl.

Ontbijtje uit het Charlies kitchen kookboek:
Ik luister sinds een tijdje de podcasts op spotify (gratis) van Charlies kitchen ‘Echt in balans’. Het inspireert mij enorm en Charlie vertelt zo enthousiast over haar kookboek dat ik er ook zo’n zin in kreeg en er zo benieuwd naar was dus ik heb hem ook besteld. En wauw, kijk dit heerlijke ontbijtje eens shinen in deze mooie coconutbowl. Het recept van de granola met banaan vind je hier en van de smoothiebowl staat alleen in het kookboek.Conclusie:
Ik ben er echt super blij mee, het is voor mij echt een meerwaarde voor de foto’s. Maar ook als je geen foodblogger bent is het toch extra genieten om uit zo’n mooie coconutbowl te ontbijten. En wat dacht je ervan om er een heerlijke lactosevrije couscous salade in te serveren? Ik ga hem echt vaak gebruiken, dat weet ik nu al. Hij staat ook al heel lang op mijn wensenlijstje. Ik eet 4 dagen in de week lactosevrije yoghurt met fruit en een beetje havermout of granola als ontbijt en deze zal ik dan ook vaak in de bowl gaan serveren. Je dag even beginnen op een ‘onbewoond eiland’, wie wil dat nu niet?

coconutbowl


Hopelijk vond je het weer een leuke blog, en heb je hem met veel plezier gelezen.  Volg je me ook al op facebook en instagram daar vind je nog veel meer lactosevrije tips. En heb je zelf een lactosevrij product of recept ontdekt? Laat het me dan weten, zodat ik het met de rest kan delen.