Avocado vriendschapsketting winactie – Sweet stuff

Yeah omdat ik 5 jaar besta met mijn blog deze maand heb ik in samenwerking met Sweet Stuff een super gave winactie kunnen regelen.
Baal jij er soms ook zo van dat je niet alles kan eten? Nou ik wel, altijd die verpakkingen lezen. En ik volg Sweetstuff dan ook heel erg graag, zij kan alles lactosevrij maken. Maar dan heb ik het niet over recepten of producten, nee zij maakt sieraden van fimoklei haha. Alles wat je op haar webshop vind is zoet en schattig. Al sinds Lisa haar tienerjaren werkt ze met fimoklei en ze is er steeds vaardiger in geworden. De grootste uitdaging is om de snoepbedels zo echt mogelijk te laten lijken. In al haar sieraden stopt ze dan ook veel tijd en aandacht.

Zij heeft ook een lactose-intolerantie en zo zijn wij in contact gekomen. Ik was gelijk verliefd op de avocado vriendschapsketting en mijn schoonzusje ook. Ik heb er dus ook één cadeau gedaan aan mijn schoonzus en de andere helft heb ik zelf gehouden. Hij is zo gaaf, je hebt echt iets unieks. En omdat mijn schoonzus zo gek is op avocado’s kon deze bij haar niet ontbreken. Zelf ben ik er trouwens ook echt gek op, het lekkerst vind ik de zelfgemaakte guacemole bij een schaaltje nacho’s.

Ze heeft nog meer vriendschapskettingen in de webshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oreo. Klik hier om deze te bekijken, en ze heeft ook unieke oorbellen, armbandjes, normale kettingen en haaraccessoires. Ook in de sferen van Sinterklaas, dus voor bijzondere cadeautjes of schoencadeautjes kan je hier ook terecht.

avocado

Win Win win!
Wat moet je doen om kans te maken op de avocado vriendschapsketting?:
Instragram: Volg Lactosevrijeten en volg Sweet stuff. Like het bericht en tag je bestie waar je deze vriendschapsketting mee delen wilt. En natuurlijk mag je de post ook altijd delen in je verhaal.
Deze actie geld alleen op instagram en de winnaar maak ik Woensdag 18 November bekend.Hopelijk vond je het weer een leuke blog, en heb je hem met veel plezier gelezen. En doe gauw mee met de winactie op instagram.