DIt recept is voor 4-6 personen.
Ik wilde de tagliatelle met walnotenpesto met basilicum maken maar helaas had ik geen basilicum meer in huis. Dus besloot ik het met rucola te proberen. En dat is ook erg lekker. Een keer wat anders, gebruik de kaas die jij verdragen kan. Hieronder heb ik de link van alle verschillende soorten lactosevrije kaas voor je en daar staat ook de link van de walnotenpesto bij.
En ik gebruikte de biefstukpuntjes van de Meatlovers. Hieronder ook de link van dit product.
*Fructosearm: Laat de knoflook weg en kijk voor jezelf of je kruiden verdragen kan. En gebruik sojasaus zonder suiker in plaats van ketjap manis.
Maak de walnotenpesto met rucola (recept staat onderaan).
Kook de mie met een snufje zout, volg de instructies op de verpakking. En giet af in de gootsteen.
Snij de paprika en de lente-ui (of ui) fijn. Eventueel in de keukenmachine.
Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de groente een paar minuten aan.
Voeg de biefstukstukjes toe.
En voeg de walnotenpesto en de zout, peper en de paprikapoeder toe. En roer goed door.
Voeg als laatste de mie erdoor. En serveer met ketjap manis, Parmezaanse kaas, rucola en wat extra walnoten.
Kaas eten met een lactose-intolerantie
The meat lovers steak pieces USA
Walnotenpesto lactosevrij
Ingredienten
Stappen
Maak de walnotenpesto met rucola (recept staat onderaan).
Kook de mie met een snufje zout, volg de instructies op de verpakking. En giet af in de gootsteen.
Snij de paprika en de lente-ui (of ui) fijn. Eventueel in de keukenmachine.
Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de groente een paar minuten aan.
Voeg de biefstukstukjes toe.
En voeg de walnotenpesto en de zout, peper en de paprikapoeder toe. En roer goed door.
Voeg als laatste de mie erdoor. En serveer met ketjap manis, Parmezaanse kaas, rucola en wat extra walnoten.