Mie met walnotenpesto en biefstukreepjes van de meatlovers lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

DIt recept is voor 4-6 personen.
Ik wilde de tagliatelle met walnotenpesto met basilicum maken maar helaas had ik geen basilicum meer in huis. Dus besloot ik het met rucola te proberen. En dat is ook erg lekker. Een keer wat anders, gebruik de kaas die jij verdragen kan. Hieronder heb ik de link van alle verschillende soorten lactosevrije kaas voor je en daar staat ook de link van de walnotenpesto bij.

En ik gebruikte de biefstukpuntjes van de Meatlovers. Hieronder ook de link van dit product.

*Fructosearm: Laat de knoflook weg en kijk voor jezelf of je kruiden verdragen kan. En gebruik sojasaus zonder suiker in plaats van ketjap manis.

Voorbereidingstijd15 minutenKook tijd25 minutenTotale tijd40 minuten

 Voor de walnotenpesto met rucola:
 40 g rucola
 1 teentje knoflook
 4 eetl walnoten
 4 eetl geraspte Parmezaanse kaas Parrano (of andere kaas die jij verdragen kan)
 3 - 4 eetl olijfolie/zonnebloemolie
 snufje zout
 snufje peper
 500 g mie
 snufje zout
 400 g The Meat Lovers Steak Pieces USA
 scheutje olijfolie/zonnebloemolie/kokosolie
 1 paprika
 3 steeltjes lente-ui (of 1 ui)
 extra geraspte Parmezaanse kaas Parrano (of andere kaas die jij verdragen kan)
 ketjap manis
 naar smaak wat walnoten
 extra rucola voor garnering
 snuf zout
 snuf peper
 snuf paprikapoeder

1

Maak de walnotenpesto met rucola (recept staat onderaan).

walnotenpesto

2

Kook de mie met een snufje zout, volg de instructies op de verpakking. En giet af in de gootsteen.

3

Snij de paprika en de lente-ui (of ui) fijn. Eventueel in de keukenmachine.

4

Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de groente een paar minuten aan.

5

Voeg de biefstukstukjes toe.

6

En voeg de walnotenpesto en de zout, peper en de paprikapoeder toe. En roer goed door.

7

Voeg als laatste de mie erdoor. En serveer met ketjap manis, Parmezaanse kaas, rucola en wat extra walnoten.


Kaas eten met een lactose-intolerantie
The meat lovers steak pieces USA
Walnotenpesto lactosevrij

Ingredienten

 Voor de walnotenpesto met rucola:
 40 g rucola
 1 teentje knoflook
 4 eetl walnoten
 4 eetl geraspte Parmezaanse kaas Parrano (of andere kaas die jij verdragen kan)
 3 - 4 eetl olijfolie/zonnebloemolie
 snufje zout
 snufje peper
 500 g mie
 snufje zout
 400 g The Meat Lovers Steak Pieces USA
 scheutje olijfolie/zonnebloemolie/kokosolie
 1 paprika
 3 steeltjes lente-ui (of 1 ui)
 extra geraspte Parmezaanse kaas Parrano (of andere kaas die jij verdragen kan)
 ketjap manis
 naar smaak wat walnoten
 extra rucola voor garnering
 snuf zout
 snuf peper
 snuf paprikapoeder

Stappen

1

Maak de walnotenpesto met rucola (recept staat onderaan).

walnotenpesto

2

Kook de mie met een snufje zout, volg de instructies op de verpakking. En giet af in de gootsteen.

3

Snij de paprika en de lente-ui (of ui) fijn. Eventueel in de keukenmachine.

4

Doe een scheutje olie in de hapjespan en bak de groente een paar minuten aan.

5

Voeg de biefstukstukjes toe.

6

En voeg de walnotenpesto en de zout, peper en de paprikapoeder toe. En roer goed door.

7

Voeg als laatste de mie erdoor. En serveer met ketjap manis, Parmezaanse kaas, rucola en wat extra walnoten.

Mie met walnotenpesto en biefstukpuntjes van the meatlovers lactosevrij