Dit recept is voor 2 personen.
Deze pizza is zo ontzettend lekker! Ik maakte zelf het pizzadeeg in de broodmachine maar je kunt het ook met de hand kneden als je geen broodmachine hebt. En meestal houd ik nog wat over en dat vries ik dan in, zodat we er later nog een keer van kunnen smullen.
De truffelmayonaise kan je eventueel weglaten maar ik vind het wel heel erg lekker erbij.
*Fructosearm: Gebruik speltbloem als je ook geen tarwe kan verdragen, let op met de hoeveelheid champignons. En laat de truffelmayonaise weg.
Verwarm je oven voor op 220 graden hetelucht (oventijd 15 minuten).
Maak het pizzadeeg volgens 1 van de 2 recepten die je hier onderaan vind.
Pak hoeveel je nodig hebt en rol dit uit. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de pizza hierop.
Smeer je pizza in met gezeefde tomaten.
En strooi er de Italiaanse gedroogde (of verse) kruiden overheen samen met de geraspte Parmezaanse kaas.
Snij je champignons fijn en verdeel deze ook over de pizza.
En bak je pizza in 15 minuten gaar.
Zodra de pizza uit de oven komt verdeel je er de carpaccio overheen. En daarna de pijnboompitten, rucola en de truffelmayonaise.
Eetsmakelijk!!!
Pizzadeeg zelfgemaakt - Lactosevrijeten
Pizzadeeg met de broodbakmachine - Lactosevrijeten
Ingredienten
Stappen
Verwarm je oven voor op 220 graden hetelucht (oventijd 15 minuten).
Maak het pizzadeeg volgens 1 van de 2 recepten die je hier onderaan vind.
Pak hoeveel je nodig hebt en rol dit uit. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg de pizza hierop.
Smeer je pizza in met gezeefde tomaten.
En strooi er de Italiaanse gedroogde (of verse) kruiden overheen samen met de geraspte Parmezaanse kaas.
Snij je champignons fijn en verdeel deze ook over de pizza.
En bak je pizza in 15 minuten gaar.
Zodra de pizza uit de oven komt verdeel je er de carpaccio overheen. En daarna de pijnboompitten, rucola en de truffelmayonaise.
Eetsmakelijk!!!