Lactosevrije eetdagboek week 42

Maandag 14-10-19:
Wij waren laat thuis dus besloten we samen met mijn broertje en schoonzus een lekkere pizza te halen bij Domino’s. Alleen de lente-ui was op, en de champignons waren ze denk ik vergeten haha. Dus ik had maar een simpele pizza margherita met ham en vegan kaas.

Dinsdag 15-10-19:
Vanavond aten we deze heerlijke rauw gebakken aardappeltjes weer. Deze komen heel vaak voor in ons eetdagboek haha, maar ze zijn makkelijk klaar te maken en we hebben altijd aardappels in huis. En een kipschnitzel van de slager (vraag altijd of deze lactosevrij is bij je slager). En ik maakte een prakje voor mijn zoon, en daarvan hebben wij ook de wortel gegeten.

Woensdag 16-10-19:
Deze keer waren de wraps met tomaat wel heel goed gelukt en dat moest natuurlijk gevierd worden met een lekker pilsje haha. Dat is maar onzin maar de combinatie was verrukkelijk. Lekker met een beetje chilisaus.

Donderdag 17-10-19:
Vandaag aten we rode curry met het kruidenmengsel van Green gypsy. Ik voegde kokosmelk toe. Zo lekker. Dit is weer een gastblog dus zodra hij online komt deel ik hem met jullie op social media. De eerste keer aten we het met toverrijst minuutje van Lassi.

Vrijdag 18-10-19:
En vanavond aten we het met naanbrood van Rosita’s (jumbo), let op sommige naambroden bevatten lactose.

Zaterdag 19-10-19:
Vanavond at ik risotto met bleekselderij en kabeljauw. Ik moest nog een hapje maken voor onze zoon. Ik had er geen bouillon aan toegevoegd, maar dat ga ik de volgende keer voor mezelf wel doen. Nu was hij een beetje flauw. Als ik het recept nogmaals gemaakt heb deel ik hem met jullie. Het was voor de rest een heerlijke combinatie.

Zondag 20-10-19:
We aten bij mijn schoonouders lekker frietjes vanavond ik bestelde er een braadworst bij, altijd goed hè.