Eetdagboek week 7

Maandag 11-02-19:
Vanavond aten we weer gekookte aardappels met boter boontjes. En daarbij bakte ik deze verrukkelijk ribbetjes weer. Binnenkort online. De ribbetjes had ik in wajang boter gebakken en op het einde heb ik er wat water aan toegevoegd zodat we een heerlijke lactosevrije jus.

Dinsdag 12-02-19:
Van de gekookte aardappels die gister over waren maakte ik gebakken aardappels van. Mmm, zo lekker. Een beetje olijfolie in de koekenpan en bakken maar. Daarbij maakte ik deze verrukkelijk gevulde gehaktballen met kaas (kijk voor jezelf welke je het best verdragen kan). En deze maiskolfjes vonden we heel vies, ze zaten in een zoetzuur. Brrr, echt smerig hihi.

Woensdag 13-02-19:
We hadden gister nog één gehaktbal over dus deze heb ik op gegeten, en voor mijn mannetje had ik saté schnitzels. Helaas voor ons zijn deze niet lactosevrij. En daarbij aten we deze heerlijke zoete aardappel frietjes uit de oven. En een toefje mayonaise suikervrij van de AH.

Donderdag 14-02-19:
Valentijnsdag vandaag! Mijn mannetje verraste mij met een heerlijke pizza van Domino’s. Je kunt ze zelf samen stellen online, ideaal. Ik had er één met ham, champignons, oregano en vegan kaas. Mmm! Echte aanrader, ik ben zo blij dat er bij ons in Zaltbommel een Domino’s is gekomen. Dit is een oude foto zonder champignons. Ik was vergeten een foto te schieten.

eetdagboek

Vrijdag 15-02-19 en Zaterdag 16-02-19:
Vanmiddag heb ik deze lactosevrij spaghetti bolognese weer eens gemaakt. Mmm, zonder pakjes en zakjes en zo ontzettend lekker. En je bakt het gehakt niet maar je kookt het in de saus zodat je heerlijk fijn gehakt krijgt.

Zondag 17-02-19:
Vanavond ben ik weer vergeten om een foto te nemen. Maar we aten deze champignonsoep uit de diepvries. Met lactosevrije kookroom. Super simpel om te maken en errug lekker. Zonder pakjes en zakjes want de meeste bevatten lactose.