Eetdagboek week 52

Maandag 24-12-18:
Vanavond was het Kerstavond. We hadden vrienden uitgenodigd om te komen eten. Ik maakte dit Kerstmenu voor ze klaar. Heerlijk gesmuld, en daarna hebben we traditie getrouw nog een potje Kolonisten gespeeld. Heerlijk zulke avondjes! 

Dinsdag 25-12-18:
1e Kerstdag vandaag! Mijn familie kwam bij ons eten. We hadden de tafel weer mooi gedekt, en we zorgden voor een heleboel lekkers zoals zelfgemaakte pesto en tapenade. Afgebakken stokbrood, elandbroodjes, brie (suikers en koolhydraten op 0), wraps met kipfilet en wraps met carpaccio (binnenkort weer online) en we hebben er pizzatjes bij gebakken. Heerlijk snaaien, wij houden ervan! 

Woensdag 26-12-18:
Vandaag is mijn schoonfamilie komen eten. Ik had hetzelfde als gister. En als extra’s had ik er een beenham uit de oven bij gebakken en wat kalkoenblokjes en satésaus (Remia). En mijn schoonmoeder had ijs meegenomen. Voor mezelf had ik de lactosevrije en fructosearme chocolademousse gemaakt.

Donderdag 27-12-18:
Vandaag hebben we een restjesdag gehouden. We hadden natuurlijk nog het één het ander over. Dus hebben we het maar even makkelijk gedaan vanavond, ook wel lekker na al die rommelige dagen nietwaar?

Vrijdag 28-12-18:
Noodles met kip, sojasaus en een gebakken eitje. Ik had de kant en klare noodles van Conimex gebruikt, courgette, lente-ui, kipfilet, sambal gebakken ei en wat sojasaus toegevoegd. Super simpel maar wel erg lekker!

Zaterdag 29-12-18:
Vandaag hadden we mijn 2 achternichtjes op visite. We hebben heerlijke appel gebakjes en Brookies gebakken. En heel veel spelletjes gespeeld. En ’s avonds is mijn mannetje een heerlijke pizza bij Domino’s pizza wezen halen. Ik had de vegan variant met ham besteld. En wat was deze lekker zeg! Dat gaan we zeker vaker doen, echt een aanrader! Ik ben zo blij dat er nu ook een Domino’s bij ons in de buurt zit (Zaltbommel) want ik wist al wel dat ze te koop waren maar had ze nog nooit geproefd.

eetdagboek

Zondag 30-12-18:
Vanavond hebben we bij mijn schoonouders gegeten, mijn schoonmoeder had speciaal voor mij een heerlijke moot zalm uit de oven gemaakt. En lekker wat frietjes erbij. Zo lief en lekker!!

Maandag 31-12-18:
Vanavond hebben we het jaar weer goed afgesloten met een gourmet. Allemaal lekker vlees van de slager, krieltjes, groente, stokbrood en satésaus. Ik maakte die met pindakaas weer, ik hoop hem binnenkort weer online te zetten. Op naar een nieuw mooi jaar!