Eetdagboek week 51

Maandag 17-12-18:
Vanavond aten we de heerlijke spinaziestamppot weer eens. Ik heb er een lekker eitje bij gekookt en smullen maar! 

Dinsdag 18-12-18:
De spinaziestamppot is voor 4 personen dus wij kunnen er altijd 2 dagen van eten, zo ideaal. Ik heb er vanavond een heerlijk saucijzenworstje bij gebakken. 

Woensdag 19-12-18:
Ik bakte heerlijke aardappelschijfjes in zonnebloemolie van Aviko (10 minuten aanbakken en dan 10 minuten met de deksel op de pan). En de krokante kipschnitzels van de Jumbo bakte in een klein scheutje zonnebloemolie en we serveerde er wat sla bij. Kijk altijd goed op de verpakking van de schnitzel sommige bevatten lactose. 

Donderdag 20-12-18 & Vrijdag 21-12-18:
Ik vond dat het weer eens hoog tijd voor zelfgemaakte taco’s. Mmm, zo lekker! Binnenkort komt het recept weer online. Ik voegde er gezeefde tomaten en wat sambal aan toe en wat was het smullen zeg! Mijn mannetje had een personeelsuitje van zijn werk dus ik heb er Vrijdag ook nog heerlijk van gegeten. 

Zaterdag 22-12-18:
Vanavond hebben we gegeten met vrienden bij mijn vriendin! SinterKerstenNieuw. Doen we elk jaar en dat is zo gezellig. Iedereen maakt wat lekkers. Ik maakte de lactosevrije kaasfondue, omdat ik ook geen fructose kan verdragen had ik zelf alles meegenomen. Ideaal. En ik had ook de appelcrumble en de rode fruit crumble gemaakt. Deze laatste was alleen een beetje nat, waarschijnlijk kwam het omdat ik de aardbeien ook uit de diepvries had gehaald. Maar de smaak was er niet minder lekker door hoor. En ik had thuis wat MinusL slagroom geklopt, mmm! 

Zondag 23-12-18:
We hadden vanavond best veel trek, dus mijn mannetje en ik zijn samen de keuken ingedoken. Hij bakte de ossenhaas in een klontje wajang boter (ossenhaas uit de diepvries Aldi) en de aardappelblokjes van Aviko. En daarbij serveerde we wat ijsbergsla en een gekookt eitje.