Eetdagboek week 41

Maandag 08-10-18:
Maandagavond, dat betekend dat we weer gekookte aardappels eten. Deze keer maakte ik een stamppotje van spinazie met pijnboompitten en een schouder karbonade gebakken in wajang. En als toetje had ik het aardbeien roomkaas toetje weer eens gemaakt. Mmm!!! 

aardbeien

Dinsdag 09-10-18:
Van stamppotjes kunnen wij altijd 2 avonden eten, zo fijn. Ik heb er nog deze heerlijke gehaktballetjes bij gebakken in wajang boter. En we hadden nog een heerlijk een toetje over van de vorige dag, deze hebben we ook nog opgesmikkeld. 

aardbeien

Woensdag 10-10-18:
Ik had afgelopen Maandag onze diepvries weer een grote schoonmaak beurt gegeven. Ik heb er zo’n hekel aan, maar als het dan weer is gebeurd kan ik er ook weer weken van genieten. En ik kwam erachter dat we nog een hele la restjes hadden liggen. Dus vanavond hebben we de nasi opgegeten. Ik maakte zelf satésaus van pindakaas. Deze komt binnenkort weer online. Hij is zo ontzettend lekker. Een eitje erbij en smullen maar. 

Donderdag 11-10-18:
Vanavond maakte ik deze heerlijk aardappelblokjes uit de oven weer. En we hadden nog een paar gehaktballetjes over van afgelopen Woensdag, dus heb ik even in de magnetron warm gemaakt. En een zakje sla erbij en genieten maar.  

Vrijdag 12-10-18:
Het was weer hoog tijd voor een lekker gezond soepje. En bij ons aan de dijk lag weer een soep pompoen te koop, dus ik besloot om de pompoensoep weer eens te maken. Dus deze staat ook weer online. Zo lekker, en ook al zijn de temperaturen hoog een pompoen hoort toch echt bij deze tijd van het jaar. En ik had de pizzahapjes erbij gemaakt, lekker smikkelen op de Vrijdag. We love it!

pompoensoep

Zaterdag 13-10-18:
Na een heerlijke wandeling langs de Waal hadden we een gezonde trek. We hadden een heerlijk zak verse friet van Quicks gekocht van een nichtje, dit was een actie en ze kwam ermee langs de deur. En man, wat waren deze lekker. Even gebakken in de frietpan. En de beenham was in de reclame bij de Jumbo, deze heb ik even aangebakken in de koekenpan en vervolgens in 40 minuten gaar laten worden in de oven. Jammie, zo lekker!!

Zondag 14-10-18:
Vanmiddag zijn we lekker weer even wandelen aan de Waal met mijn schoonouders. Het was weer zulk mooi weer. Daarna nog mijn zwager en schoonzus en de kids op visite gehad. Gezellige Zondag! Ik had de pompoensoep even opgewarmd. En een spelt stokbrood (AH) afgebakken. De dipsausjes van crème fraiche erbij geserveerd en wij hadden een heerlijk maaltje op de Zondag achter een goede actiefilm haha!

pompoensoep