Eetdagboek week 38

Maandag 17-09-18:
Vandaag was het lekker druk met werken. Mijn mannetje kwam niet thuis eten en ik had voor vanmiddag deze heerlijke avocadosoep (binnenkort weer online) uit de diepvries gehaald maar ik besloot om deze dan vanavond te eten, net zo makkelijk en lekker. En mijn vader heeft deze verrukkelijke aardappels gebakken in de koekenpan met wajang boter. Lief hè, dat is het voordeel van zo dicht bij elkaar wonen en thuis werken. Hup wat sla erbij en ik had gegeten. 

Dinsdag 18-09-18:
Vanavond aten we deze heerlijke snijbonenstamppot. Een heel nieuw recept op lactosevrijeten, en deze gaan we zeker vaker maken. Erg geslaagd. Je kunt de kookroom en de kaas ook weglaten als je dat lekkerder vind, maar dat extraatje vonden wij nou juist zo lekker. 

Woensdag 19-09-18:
Vandaag is mijn broertje 28 jaar geworden. En hij had ons uitgenodigd om bij hun chinees te komen eten, dat doen ze hier ook altijd. Dus daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen. Ik had heerlijke nasi en tjap tjoy gegeten. Ze hadden nog wat over en dat heb ik de volgende middag tijdens de lunch nog lekker op zitten smikkelen. Foto helaas vergeten. 

Donderdag 20-09-18:
We hadden nog een beetje stamppot over dus dat heeft mijn mannetje gegeten. En ik ben wezen uiteten met vriendinnen bij DIT in Den Bosch. Hele leuke tent. Ik had aangegeven dat ik een lactose-intolerantie had. En heb ik de ribbetjes besteld en nacho’s zonder kaas. Ze hebben me erg goed geholpen, wat erg fijn was. Je kunt een gerecht alleen opeten maar je kunt het ook delen met elkaar. Mijn vriendinnen hebben alles gedeeld en ik heb voor mezelf besteld. Omdat ik zwanger ben pak ik liever geen lactase pilletjes.

Vrijdag 21-09-18:
Tijd voor taco’s!!! Wow wat was dat lang geleden zeg. Ik had zelf een saus van tomatenblokjes, mais, lente-ui, Italiaanse kruiden, zout, peper, chilipoeder, paprikapoeder en een snufje peper gemaakt. Wat strooikaas (Geska, Aldi, Parrano) en wat sla erbij en smullen maar. Je kunt er ook wat chilisaus bij serveren. 

Zaterdag 22-09-18:
Ik was vanmiddag even bij de Burendag in ons dorp wezen kijken, ze hadden vanalles georganiseerd. Ook al regende het, dat mocht de pret niet drukken. Ik heb daarna wat frietjes gehaald bij de cafetaria bij ons in het dorp. Altijd goed hè. 

Zondag 23-09-18:
We hebben vanmiddag warm gegeten want we gingen om 5 uur naar de film. Net zo’n rottijd. Dus ik had aardappel bolletjes van Aviko (kan sporen van melk bevatten) gebakken in olijfolie, zalm met spekjes in de oven warm gemaakt (180 graden – 20 minuten) en we hadden er mais bij gegeten. En ’s avonds heb ik wat naturel chips gegeten bij de film Johnny English strikes again, echte aanrader als je van droge humor houdt. Wij hebben in een deuk gelegen hihi. 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *