Paaswinactie winnaars bekend

We maken vanavond de winnaar bekend door middel van een filmpje. Ben jij benieuwd of je het lactosevrije Paaspakket gewonnen hebt blijf dan lezen en bekijk het filmpje hieronder. Deze komt als eerste in beeld. We hebben maar liefst 125 reacties van jullie gekregen, stuk voor stuk leuke en mooie reacties. Super bedankt daarvoor. En omdat ik het zo leuk vind dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om een reactie achter te laten, wil ik meer mensen blij maken. Ik heb besloten om nog 3 verrassingen naar 3 personen op te sturen via de post. Een kleinigheidje voor een lekker geniet momentje met Pasen. Wie weet ben jij 1 van de winnaars! Dus zit jij bij de laatste 3 winnaars dan kun je ook een mailtje van mij verwachten.


Hartelijk gefeliciteerd Marlies van der Schoor jij bent de gelukkige winnares van het grote Paaspakket. Er komt een mailtje jou kant op!

Mik, Annelies & Cissy jullie ook hartelijk gefeliciteerd. Ook naar jullie komt er een mailtje.


Nogmaals iedereen bedankt voor alle leuke en mooie reacties! En ik wens iedereen een onbezorgde Pasen zonder buikpijn toe. Wil je nog last minute lactosevrije Paas producten scoren? Check het hier!

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *