Heks’n kwarkspread met lactase pilletjes

Ik zag een leuke actie van Heks’n voorbij komen op social media. Ik had me aangemeld en kreeg een mailtje dat ik uitgekozen was. En dat ik de gelukkige winnaar was van de Heks’n kwarkspread superfans actie. Zo leuk, ik was helemaal enthousiast. Ook al is het product niet lactosevrij, gelukkig bestaan er lactase pilletjes en kon ik er toch heerlijk van genieten zonder klachten. Benieuwd naar de verschillende soorten lactase pilletjes? Bekijk deze blog dan eens.

De koerier belde me al om 8.00 uur ’s morgens op dat hij er over 10 minuten zou zijn. En daar kwam een hele grote doos uit zijn busje, wat een feestje. En wat was dat goed geregeld zeg. Er zaten 10 koeltassen in met de kwarkspread en de Bolletje crackers. Ik heb alles gekoeld weggelegd. En gister heb ik de laatste koeltasjes uitgedeeld aan mijn vriendinnen. De andere tasjes gingen ook naar vriendinnen en familie. Ze waren er allemaal erg blij mee, en ik heb tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gehad.

Natuurlijk heb ik hem ook geproefd. Helaas is de kwarkspread niet lactosevrij dus heb ik mijn lactase pilletjes van Disolact erbij in genomen. Ik roerde hem even goed door voordat ik hem gebruikte, door de kwark komt er een beetje vocht vrij. Maar wat een geniet momentje zeg. Ik had 2 Bolletje crackers belegd met kwarkspread, komkommer, sla, lente-ui en Parmezaanse kaas. En de andere 2 met kwarkspread, rucola, lente-ui, gedroogde tomaat en pijnboompitten. Jammie! En ik had zelf de spelttoastjes gemaakt en daar smaakte hij ook super lekker op voor bij de borrel.

Toevallig gingen we vorig weekend naar de Albert Heijn en daar kregen we ook een klein potje kwarkspread om uit te proberen dus aankomend Paasweekend kunnen we weer even genieten, waarschijnlijk met een biertje buiten in de zon hihi. Heb jij hem nog niet geproefd, dan is het zeker een aanrader voor dit Paasweekend! Maar zorg dan ook dat je er een lactasepilletje bij in neemt.

In de koeltassen zaten ook de Bolletje spelt crackers, ik heb ze gelijk opnieuw besteld bij de Jumbo. Wat zijn die lekker zeg! Mijn moeder eet ze altijd, maar zelf had ik ze nooit op, maar daar komt verandering in.

Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond. Een heel fijn Paasweekend iedereen! Geniet ervan, ook van het lekkere zonnetje.