Dit recept is in samenwerking met Jos Poell.
Dit recept voor krokante cups met avocado, spinazie, paprika en garnalen is voor 24 stuks.
Zoek jij nog een lekker voorgerechtje of borrelhapje? Maak deze heerlijke aperitiefhapjes dan eens voor de Kerstdagen. Deze zijn super simpel om te maken en de vulling zit bomvol smaak door de hoeveelheid groente. Je kunt de vulling gemakkelijk van te voren klaar maken en in de koelkast bewaren. Voor het opdienen pas opmaken anders worden de cups zacht en dan smaken ze niet meer heerlijk krokant.
Ik heb er plantaardige roomkaas van Violife aan toegevoegd maar je kunt ook de lactosearme roomkaas van Arla lactofree (0,01g/100g) en MinusL (0,1g/100g) gebruiken. Die van Violife is een prima plantaardige vervanger dat er voor zorgt dat het recept ook nog eens vegan wordt.
De krokante cups zijn van Jos Poell (kunnen melk bevatten). Je kunt ze kopen bij Jumbo. Ik vulde ze al eerder eens met vegan Heksenkaas en topte ze af met pijnboompitten. Ook een lekkere tip en nog simpeler ook.
Tip: Hou je van knoflook? Voeg dan een teentje toe bij stap 2. Maak deze ook fijn met de staafmixer of de blender.

Haal de avocado uit de schil en doe in een kom.
Voeg de spinazie, halve paprika, bosui, sinaasappelsap en de kruiden toe aan de avocado. En maak fijn met de staafmixer. Of gebruik een blender.
Voeg de lactosevrije roomkaas toe en meng nog even goed door elkaar.
Verdeel de krokante cups over een mooi bord of schaal en schep 1 eetlepel avocado mengsel in de cups.
Top af met de peterselie en de cocktail garnalen.
Alle recepten met Jos Poell - Lactosevrijeten.nl
Jos Poell - krokante cups
Ingrediënten
Aanwijzingen
Haal de avocado uit de schil en doe in een kom.
Voeg de spinazie, halve paprika, bosui, sinaasappelsap en de kruiden toe aan de avocado. En maak fijn met de staafmixer. Of gebruik een blender.
Voeg de lactosevrije roomkaas toe en meng nog even goed door elkaar.
Verdeel de krokante cups over een mooi bord of schaal en schep 1 eetlepel avocado mengsel in de cups.
Top af met de peterselie en de cocktail garnalen.