Tr3s Meteren – lactosevrij uiteten

Met vrienden zijn we afgelopen Zaterdagavond wezen uiteten bij Tr3s
Tapas & Winebar in Meteren.

Je kunt daar genieten van diverse kleine wereld tapas gerechten. Je kunt onbeperkt tapas eten, inclusief onbeperkt desserts. De meeste bevatten wel lactose, maar dan kun je er eventueel je lactasepilletjes bij innemen. Het sorbetijs met fruit is wel lactose-en glutenvrij. Ik nam als toetje een heerlijke kop koffie met een zelf meegebracht MinusL cupje melk.

Het is € 28,95 p.p. exclusief drankjes. Deze gerechtjes kun je zelf uitkiezen van de kaart, en ze komen deze dan aan je tafel opnemen. We hadden in een half uur tijd al 2 rondes gehad. Het ging in een heerlijk tempo.

Ik had aangegeven bij onze online reservering dat ik een lactose-intolerantie had. En bij het opnemen van de bestelling heb ik het nog even een keer extra aangegeven. En toen kwam ze gelijk met de allergenenkaart aan. Wat super fijn was.

Gelukkig hebben we toch nog heel veel keus ook al hebben we een lactose-intolerantie. En ik heb bijvoorbeeld bij de schnitzel, carpaccio, salade en de biefstuk het sausje weggelaten. Zo kon ik er toch van smullen en daar deden ze helemaal niet moeilijk om. Ik heb er zelf een snufje zout en peper overheen gestrooid.

En een heerlijke tip: Ze hebben er verrukkelijke Sangria. Onze mannen waagden zich daaraan en de vrouwen waren de bob haha. De volgende keer draaien we de rollen maar eens om.

tr3s

Al met al een echte aanrader! Dus als je in de buurt bent of woont, moet je hier echt eens een kijkje gaan nemen! Laat je het weten als je hier ook goede ervaringen mee hebt gehad?

En als je niet van Tapas houdt, ze hebben er naast het Restaurant de 3 Zussen. Daar gaan wij geregeld lunchen maar ook het avondeten is daar heerlijk en ze houden daar ook goed rekening met je intolerantie. Wat super fijn is. Ze hebben ook een schitterend terras echt even genieten!

Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond!